„A gépjármű -egyesületek ugyanolyan udvarias, hogy pontosan meghatározzák, hogy a közúti biztonság miként rendeznek”

A közúti biztonság és a jólét szempontjából, bízik -e az átruházás vagy az anonim vállalati munkavállalók srácában. Állítólag a Nagy -Britannia autópálya -hálózatának irányítása?
Pozitív -e, hogy a Tanácsból származó blokkok megfelelően kitöltik a fúrólyukakat, frissítik a fehér vonalakat, valamint a táblákat, a sérült járdákat, valamint a barlangokat, valamint az utcát tiszta vagy csiszolják?
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Hisz -e azokban, akik kezelik az archaikus sebességkorlátozó rendszerünket? Amellett, hogy gyanítja, hogy a nyilvánosság és a személyes szektor végrehajtó társaságok gyakran abbahagyják a munkavégzést, hogy meghatározzák és megszabaduljanak a fő problémáktól, mivel ez könnyebb és jövedelmezőbb számukra a kisebb hatóságok számára? Fáj, hogy bevallom, hogy a szervezetekbe és a fent említett „rendszerek” iránti bizalmam gyorsan eltűnik.
A biztonsági szervezetek, a gépjármű -szövetségek, valamint más érdekelt ünnepségek ugyanúgy udvarias, hogy pontosan meghatározzák, mennyire jól vagy szörnyen hiszik, hogy a közúti biztonságot most már kezelik. Ha azonban minden öltözék megnevezhet egy olyan kérdést, amelynek azonnali kezelésére van szüksége a támadások (közúti balesetek, sérülések, halálesetek) csökkentése érdekében, mi lenne?
A fék egy közúti ütközési vizsgálati rendszert akar, ahol a baleset adatokat összeállítják, és amellyel cselekednek. Az IAM Roadsmart több közúti biztonsági oktatást vágyakozik az iskolákban, az éves célokkal párosítva a baleset csökkentése során. Az XCOPS vezető képzési szervezetének kiszolgálása vagy volt hatóságok tisztviselõi-a tisztviselõk-tanítók határozottan ragaszkodnak ahhoz, hogy a rossz megfigyelés, az elégtelen tükör ellenőrzések, valamint a megértés hiánya az elsődleges területek vezetői követelményei.
A RAC kívánságlistájának teteje minden sofőr ígéretét jelenti, hogy ne használjon kézi telefont a kormánynál, és a kormány elkötelezettségével együtt többet tegyen erről a „járványról”. Az AA azt mondta nekem, hogy aggodalma a bölcs autópályákon a sürgősségi szentélyek (ERA) megduplázódása. A Volvo, az üzleti vállalkozás, amelyet általában a biztonság hagyományos bajnokának tekintnek, sokkal kalandosabb a közeljövőre vonatkozó elvárásaiban, mondván: „Az autonóm hajtóerő -innováció folyamatos fejlődése jobban vezet minket, hogy 2020 -ra senki sem lesz. megölt vagy súlyosan megsérült egy új Volvo autóban. ” Ha ezt hinni kell, akkor valószínűleg csak az évtized értékesítési vonalára ütközött.

Igaz, olyan tényezők, mint például a jármű stílus, az ár, az MPG, a Trip Kiváló minőségű és a megbízhatóság. Bizonyára semmi sem számít többet, mint önmagát, valamint a járműtársak lakóinak életét, valamint a sérüléstől mentes maradni?
Egyetértek Mike -vel? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave A Comment