A Range Rover LWB a La Motor Show-n

feltárta a Range Rover új, hosszú tengelytávú verzióját a LA Motor Show-n, és sokkal több hátsó lábát büszkélkedhet a növelt utasok kényelme érdekében.
• Teljes Range Rover Review
A Range Rover szigorúan kihagyta a Mercedes S-osztályát a luxusautó-lövöldözésünk során, részben a zsúfolt hátsó ülések miatt-és az új Range Rover LWB-nek már nem lesz ilyen problémája.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Olvassa el a Mercedes S-Class VS rivális csoportos tesztet
A tengelytáv 200 mm -rel meghosszabbításával a mérnökök további 140 mm -es hátsó lábtérrel adtak hozzá – ez egy kritikus értékesítési pont a piacokon, mint például Kína és a Közel -Kelet.
Válassza ki az egyéni végrehajtó ülőcsomagot, és a hátsó ülések legfeljebb 17 fokkal fekszik – kilenc fokkal sokkal több, mint korábban -, míg további 315 liter rendszerindítási helyet adtak hozzá, és a legfeljebb 2345 literre.
Ennek ellenére van egy hátránya az extra helynek: az LWB autó 80 kg-os nehezebb, mint a Standard Range Rover, míg az 503 lóerős feltöltött modell 0-60 mph-os idő négy tizedes 5,5 másodpercig növekszik. A gazdaság és a CO2 1,6mpg és 23 g/km is rosszabb.
A hosszú tengelytávú modell a 339 lóerős 4,4 literes V8 dízelolajjal is kapható, de csak az önéletrajz-díszítésben és annál magasabb szinten, és várhatóan 5000 fontba kerül, mint a szokásos autó.
Lesz egy csak LWB önéletrajz-fekete kiadás, amelyet a hónap elején a Dubai Autószalonon rendeztek. 130 000 és 140 000 font között, a szállítás augusztusban kezdődik, ez magában foglalja minden lehetséges extra.
A hátsó utasokat 10,2 hüvelykes élvezeti képernyőkre, elektromosan telepíthető asztalokra és egy luxusközpont-konzolra kezelik. A kiterjesztett LED hangulatvilágítás, az extra bőr és a négy speciális színsémás befejezi a látványos átalakítást.

Leave A Comment