Forró Electric Skoda Enyaq Coupe IV VRS eladó, most 51 885 GBP -től

Skoda végül belevetette a Performance Electric SUV részét az új Enyaq Coupe IV VRS -sel. A megrendelésre felajánlják, hogy az első szállítások az Egyesült Királyság ügyfelei számára ez év júliusáig elérik az Egyesült Királyság ügyfeleit. A költségek 51 885 GBP -től kezdődnek, ami ma a legdrágább skodát teszi el az eladásra.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Csak idő kérdése volt, hogy Skoda bemutassa az Enyaq Coupe VRS-verziójának verzióját. Jelenleg nagy igény van az ilyen típusú járművekre, amint azt a kulcsfontosságú riválisok, például a KIA EV6, valamint a Ford Mustang Mach-E zászlóshajója is kimutatta.

Új 2022 -es Skoda Karoq Facelift eladó most 25 950 fontról

A Volkswagen szintén bemutatta az ID.5 Coupe-SUV teljesítmény verzióját, az úgynevezett GTX. Az Enyaq Coupe pontosan ugyanazokat a MEB -alapokat osztja meg, mint ez az autó, amely egyszerű technikát nyújtott a SKODA számára, hogy eladásra kerüljön az EV teljesítmény verziója.
Az Enyaq VRS-t egy 82 kWh-os akkumulátorral, valamint egy kettős motoros, négykerék-meghajtású elektromos hajtómű táplálja. A rendszer kimenete 295 lóerő, valamint 460 nm nyomatékkal rendelkezik, amely szerint a Skoda állapota elegendő ahhoz, hogy a járművet 0-62 mph-ig hajtsa be 6,5 másodperc alatt. A legnagyobb sebesség 111 mph.
Skoda szintén szívesen látta a kiegészítő teljesítményt, hogy ne legyen ugyanolyan nagy hatással az Enyaq tartományára. Tehát a VRS továbbra is 309 mérföldet fedezhet a töltési megállók között, ami részben az aerodinamikai kupé test stílusának köszönhető. A díj ideje szintén meglehetősen gyors – 36 percbe telik, amíg az akkumulátor eléri a 80 % -os képességet egy 150 kW -os gyors töltővel.
19

A kiegészítő erő mellett a Skoda szintén módosította az Enyaq VRS alvázát. A jármű elülső részén 15 mm -re, valamint a hátul 10 mm -es alsó részén helyezkedik el, mint a rutin Eyaq Coupe, míg a Skoda változó arányának progresszív kormányzása szintén standard.
Új 2022 -es Skoda Enyaq Coupe IV VRS: Eszközök és specifikáció
Mint minden típusú VRS -modell, a Skoda néhány stílusú csípést adott az elegáns Enyaq Coupe -nak, hogy elkülönítse az alap testvéreitől. A módosítások közé tartozik az új 20 hüvelykes könnyűfém kerekek, az alsó első lökhárító, a friss piros reflektor a hátsó kötényen, valamint néhány új fekete díszítés. A vásárlók szintén a Skoda kristálytudományát kapják a Grille -vel, mint a Grille -t, amelyet 131 LED -es tömb megvilágít.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Leave A Comment