„Az utcán kívüli parkolás iránti kereslet felrobban, valamint azt is, hogy köszönetet mondhatunk az EV-knek”

Ha néhány ezer van a 2019-es befektetéshez, szerény útmutatásom a kockázatos területek megelőzése lenne mint például a prémium hagyományos járműjáték, a versenylovak tulajdonosa, valamint a bitcoin ostobaság.
Ehelyett játsszon biztonságban. Tegyen pénzt a parkolóhelyekbe, az egy- vagy a garázsok blokkjaiba, valamint bármilyen szelet nagyvárosi földterületbe, ahol legális, kockázatmentes és gyakorlati parkolás. Ó, és ellenőrizze, hogy van -e valódi tápegység a helyszínen vagy a közelben, és készen áll -e a beillesztésre.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb elektromos járművek eladó
Az ilyen utcán kívüli területek iránti igény, jósolom, felrobban. Amellett, hogy ekkor leginkább megköszönhetjük/hibáztathatjuk a tiszta elektromos autót. Így van.
Először is, a 100 % -os elektromosságot elsősorban a városban, valamint a város környékén használják, és általában kevesebbet vezetnek, mint a hagyományos autók. Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig parkolnak. Amellett, hogy fantasztikus hír a regionális hatóságok számára, akik fokozatosan 8-tól 18-ig a parkolási műveleteket kb. Általában selejtezik, és ehelyett arra kényszerítik az autóként, hogy ellenálljanak valami jobbnak a nap 24 órás visszafizetési rendszerének. Kapzsi, az.
Másodszor, a papíron, majdnem elárasztott feltételezés az, hogy az elektromos/autonóm/lovagló átalakulás meggyőzi bennünket, hogy csak rövid ideig béreljünk járműveket, ha azt követeljük. Az elmélet viszont megy, mindannyian képesek leszünk és felkészültek arra, hogy átszedjük a személyes háztartási járművet a „nyilvános” verziók számára. Nem vásárolok ebbe.

Leave A Comment