Mercedes-Maybach 6 Idea Previews 2017 produkciós kupé

A Vision Mercedes-Maybach 6-at akkor mutatták be, amikor a 2016-os Párizsi Autószalonon többet jelentenek, így még egy esélyt adunk nekünk a Bonkers Idea autók és teherautó megtekintésére a testben. Majdnem hat méter hosszúnál a Vision Mercedes-Maybach 6 egy (nagyon) hosszú tengelytávú kupé, amelynek szánták, amikor 2017-ben eléri a produkciót, hogy versenyezzenek a Rolls-Royce Wraith és más szuper-luxus sportmodellek számára.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A hivatalos részletek azt mutatják, hogy az ötletet egy 740 lóerővel rendelkező elektromos hajtómű táplálja, ám több mint 200 mérföld. A teljesítményadatok is lenyűgözőek: a 0-62 mph kevesebb, mint négy másodpercig tart, valamint a maximális sebesség 155 mph-ra korlátozódik. A gyors töltés azt jelenti, hogy további 100 km fajtát adhat hozzá mindössze 5 perc alatt. Az autonóm vezetési technika is felszerelhető.
• Jelenleg eladó legjobb csúcskategóriás autók és teherautók
A jelentős 24 hüvelykes kerekek, a hosszú motorháztető és a lekerekített farok rendkívül futurisztikus megjelenést biztosítanak, bár a belső terek valóban úgy tűnnek, mintha 20 évvel megelőzték az idejét. A furcsa ülések, a minimalista tárcsák, valamint a durva stílusú stílus egyedülálló megjelenést biztosítanak. Ez határozottan messze van a szerzett Mercedes-Maybach S600 limo-tól.
20
Az adsclose erről a hirdetésről

A Mercedes telefon „Inside Out” belső stílusát hívja, és kijelenti, hogy egy „hűvös” színtervvel rendelkezik, hogy ellentétben álljon a „forró” kívülről. A futurisztikus belső terekkel együtt egy speciálisan előállított bőrönd -készlet található. Az illesztőprogram előtti képernyőn megtalálható az összes infotainment, valamint a szükséges navigációs információk, valamint az első szélvédő szintén képernyőként szolgál a vezetéshez kapcsolódó adatokhoz.
Van egy sor vékony fényszóró, valamint egy óriási króm rács, amely uralja a front-end-et, miközben megőrzi ezt a hosszú motorháztetőt, valamint a vékony ajtó tükröket. A Gullwing ajtók stílusos élt nyújtanak, és a lekerekített „csónakfark” célja, hogy csúcskategóriás jachtnak tűnjön. A megosztott hátsó ablak, valamint a hátsó diffúzor összesen a hátul figyelemre méltó pillantása.
A közel hat méter hosszúság azt sugallja, hogy ez a 2004-es Excelero kortárs értelmezése, amely V12 sportautók és teherautó volt, amely viszont a kortárs 1930-as évek csúcskategóriás autójának koncepcióján alapult. Úgy gondolják, hogy az ötlet hosszabb, szélesebb és extravagáns formatervezésű, hogy az S-osztályú kupé fölé üljön a Mercedes háztartási sorozatában, valamint azt várjuk, hogy egy bizonyos ponton látjuk az új autók és teherautók gyártási változatát Jövőre ára körülbelül 240 000 font.

Mit hiszel a Mercedes-Maybach Idea kocsiban? Értsük meg alább …

Leave A Comment