A 2018-as Nissan Juke új színekkel és díszítéssel

frissítve a Nissan kisebb frissítéseket és egy új, magasabb kiindulási árat vezetett be a Juke sorozatba. A változások célja, hogy a népszerű kompakt kereszteződés versenyképes maradjon, mielőtt egy teljesen új modell a közeljövőben helyezkedik el.
A változások kívülről finomak. Az elülső részén a rács V-szakasza árnyékban megváltozott az előző könnyű krómból egy füstölt krómba, és a fényszóró egységek belsejében és az ajtójelzőknek mindegyike sötétebb felületű.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A 2018 -as legjobb kereszteződések és kis SUV -k
Két új, 16 hüvelykes ötvözet-kerekes mintát lehet választani, és a Top-SPEC Tekna modellek 18 hüvelykes tételei még két színes betéttel személyre szabhatók.
4

Két új festékárnyalatot, az élénk kék és a gesztenye bronzot adtak hozzá a külső színhallgatóhoz, míg két új színes testreszabási csomag közül választhat: Energia Orange és Power Blue. Ezek a csomagok kiemeléseket adnak az elülső és a hátsó lökhárítók alsó széléhez, az ajtó tükrökhez és a küszöbökhöz.
Ezeket a témákat a belső térbe is továbbítják: a középső konzolot, a légszellőződel, az ajtóbetéteket és az ülés kárpitját mind narancssárga, akár kék színben vághatják. Ha inkább egy kissé visszafogottabb kivitelben részesítené előnyben, akkor a meglévő fényes fekete ékezetek továbbra is rendelkezésre állnak. Ezeket a kiviteleket a Tekna Trim és a Bose Personal Edition szokásosként kínálják.
A Bose Personal Edition hozzáad egy felhajtott hangrendszert is. A Micra -on már látható, magában foglal egy pár hangszórót, amely beépített a vezető fejtámlajába, hogy teljes körű élményt nyújtson.
Az összes Jukes a légkondicionálást, az elektromos ablakokat egész körben kapja, és a LED nappali futófényeket alapkivitelben kapja meg. Az alapmodell kivételével a most hagyományos LED ködlámpákkal rendelkezik.
A frissített juke megrendelhető. A belépő szintű modell 310 font drágább, mint korábban, a felülvizsgált Juke-tartomány 15 505 GBP-től kezdődik.
Most olvassa el a Nissan Juke Nismo RS áttekintését…

Leave A Comment