Frissített 2017. évi BMW M3 Breaks borító

A frissített BMW M3 szalon legelső képei az interneten jelentek meg, amely megfelel az enyhén faceliftált 4 -es sorozat, valamint a hónap elején. Ismét a módosítások minimálisak, valójában nehezen tudnád megnyomni az új 2017 -es M3 -at, a régebbi modelltől eltekintve.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az M3 2015 -ben új hátsó lámpákat kapott, így ez az autók és teherautók csak az új M4 kupé kissé felülvizsgált elülső végét kapják, összesen új fényszórókkal.
Az új LED hatszögletű lámpák – a legújabb 5 -es sorozatban bevezetett új megvilágítási aláírás – közvetlenül az M3 Coupe testvérétől szednek, összesen extra LED -rudakkal, hogy hangsúlyozzák az M3 új szemét.
• A legjobb végrehajtó autók és teherautók eladó 2016
A motorháztető alatt az M3 tartja iker-turbófeltöltéssel a hatot, 425 lóerővel. A 0-62 mph-nak továbbra is 4,1 másodpercig kell tartania egy kézikönyv sebességváltóval-ha elég gyorsan elmozdulhat, és a legnagyobb sebességet, mint valaha, 155 mph lesz. Az extra teljesítmény feloldható az M Performance csomaggal, és a kanócot 444 lóerős dallamra állítja fel.
Az új BMW 4 sorozat, valamint az M4 eladásával a márciusban eladásra kerül, az EVER SO KIZIKAI MÓDOSÍTOTT M3 -nak heteken belül is eladásra kell kerülniük.
Mit hiszel az M3 új fényszórójában? Értsük meg a megjegyzésekben.

Leave A Comment