A Nissan, valamint az Infiniti végső partnerség a Red Bull Racing

, valamint az Infiniti -vel megosztott szerződést kötött a Red Bull Racing Formula 1 csapattal a márkák közötti partnerség megszüntetése érdekében.
Az ipari partnerséget eredetileg a 2016 -os versenyszezon végén szánták, ám ez most december végén egy teljes év elején ér véget. Ennek oka a Renault, a Motor-szállító, valamint a Renault-Nissan Alliance partnere, amely visszatér az F1-hez, a Lotus csapat felvásárlása után. Ez azt jelzi, hogy a következő évtől láthatjuk az Infiniti márkanevet a Lotus járműveken.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A következő évi Red Bull járművek továbbra is felhasználják a Renault motorokat, ám ezek kiváló minőségűek lesznek.
A partnerség azt jelzi, hogy az Infiniti nem szponzorálja az autókat, valamint a Nissan már nem szállít könnyű ipari kisteherautókat a versenycsapatnak.
A partnerség 2011 -ben kezdődött, amikor a Red Bull Racing négy egymást követő Formula 1 konstruktor, valamint a gépjárművezetők világbajnokságának 2010 és 2013 között nyert. Infiniti Red Bull Racing. Azóta mindazonáltal a csapat nem nyert semmilyen bajnokságot, 2014 -ben, valamint 2015 -ben különösen rossz évek.
“Szeretnénk hatalmas köszönetet mondani az Infiniti -nek a csapathoz való hozzájárulásukért, figyelembe véve, hogy 2011 -ben ipari partnerként csatlakoztak hozzánk” – mondta a csapat elsődleges Christian Horner.
„2013 -ban végül a csapat szponzora lett, ahol az Infiniti nagyobb expozícióval örült, mint a sport bármely más gyártója. Mindent vágyunk rájuk a jövőbeli terveikkel. ”
Nincs szó arról, hogy melyik vállalkozás csatlakozik a Red Bullhoz.
Ön szerint ki szponzorálja a Red Bull Racing csapatot? Értsük meg a megjegyzésekben …

Leave A Comment