A Shadow Priest bírálja a DFT -t az elektromos járművek töltése miatt

. Az átruházási osztály elutasította az ismételt meghívóinkat annak meghatározására, hogy a közigazgatási szolgáltatóknak a mai napon van -e felelőssége az egyenlőségről szóló törvény értelmében a fogyatékkal élő emberek megállapodására.
Az Auto Revead a gyors gyorsulás kampánya a rendelkezésre álló nyilvános töltési infrastruktúra elrendezésében, valamint hivatalos nyilatkozatot kértünk, miután kiemeltük a ChargePoint szolgáltatók problémáját, amelyek nem tartják be a törvényt. A DFT azt mondta nekünk, hogy nem hajlandó kommentálni, különös tekintettel egy általános nyilatkozatra, amely felvázolja a jelenlegi hozzáférhetőségre vonatkozó hosszabb távú törekvéseit. Kerry McCarthy, valamint az egyenlőség, valamint az emberi jogi kompenzáció árnyékpapja, valamint az egyenlőség, valamint az emberi jogok kompenzációja azonban sokkal inkább várható.

Ade Adepitan Backs kampány az elektromos járművek mindenki számára elérhetővé tétele érdekében

„A fogyatékossággal élőknek soha nem szabad utógondolatnak lennie, amikor a létesítménytervezésre vonatkozik. Megdöbbentő, hogy az adófizetők finanszírozásának évek óta az elektromos autó töltési pontjainak beszereléséhez, a kormány még mindig nem határozta meg a töltők garantálására irányuló politikákat ” – mondta McCarthy a Car Expressnek.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

„Az Esélyegyenlőségi Törvény (2010) eltávolítja, hogy a felelősségvállalás a fogyatékossággal élő személyek garantálása érdekében ésszerű kiigazításokat végez. A töltőhelyekkel kapcsolatos helyzet folyamatos politikájának vagy segítségének hiánya a kormány által a felelősség kudarcának eltávolítása. Ez különösen igaz itt, mivel a járművek használatának lehetőségeit nem mindig lehet felajánlani vagy alkalmasak a fogyatékossággal élő emberek számára. ”

Leave A Comment