A Tesla bemutatja 250 kW -os V3 feltöltő rendszerét

A Tesla feltárta a V3 feltöltő rendszerét, amely képes 250 kW teljesítményt szállítani az egyes töltött modellekhez. A cég arra számít, hogy új rendszere lehetővé teszi a Tesla autók számára, hogy gyorsabban töltsenek fel, mint bármely más, a piacon lévő EV -k, és körülbelül 15 perces töltési időt kínálnak.
A V3 Superhargerek 5 perc alatt 75 mérföldes távolságot tudnak szállítani, és maximális töltési sebességet 1000 mérföld / óra sebességgel biztosíthatnak. A cég új „On Rute Battery Melep-Up” szoftverfrissítésével kombinálva a Tesla 50 % -kal gyorsabb töltési kamatlábat vár el, mint a mai rendszer.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Vezetünk a Tesla Supercharger Superhighway -jét
A Tesla V3 Supercharger egy 1MW teljesítményű szekrényre épül, amely mindegyik autót 250 kW teljesítményű, függetlenül a töltő rendszert használó autók számától. Korábban a cég töltőjei megosztották az energiát a szekrénybe dugott autók között, amely Tesla szerint lelassította a töltési időket.
A cég új „On Route Battery Melejtező” szoftverét jelenleg a Tesla felállásán keresztül vezetik be. A rendszer automatikusan melegíti a jármű celláit az optimális hőmérsékletre a töltéshez, mielőtt az autó egy töltőbe érkezik. Ezenkívül a Tesla a meglévő töltőhálózat kimenetét 120 kW -ról 145 kW -ra növeli. Arra számít, hogy ezek a felülvizsgálatok 25 % -kal csökkentik a jelenlegi V2 feltöltők töltési arányát.
Jelenleg a cég állítja, hogy töltőhálózata az Egyesült Államok népességének 99 % -át fedezi, hasonló adatok várhatóan Európában 2019 végéig. naponta több mint kétszer annyi autó.
A Tesla legújabb töltési infrastruktúráját jelenleg a San Francisco -öböl környékén próbálják ki, és az elkövetkező hónapokban fokozatosan elérhetővé teszik a Tesla tulajdonosai számára. A Tesla azt tervezi, hogy a V3 feltöltő rendszerét 2019 végéig Európában és Ázsiában bevezetik.
Mi a véleményed a Tesla legújabb feltöltő hálózatáról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave A Comment