A pekingi Autószalonon

bemutatott Geely Concept ikon. Ez a Geely Concept ikon, egy új SUV, amely megmutatja, hogy a gyorsan megjelenő kínai márka milyen messzire képes továbbadni a tervezési nyelvét – és címsorokat készíthet a Pekingi Autószalonon, ahol bemutatták.
A Concept ikon egy olyan kereszteződés, amely a Geely sokkal konzervatívabb kínálatának nagy lépését képviseli a helyi piacon. Úgy tűnik, hogy számos forrásból összekeveri a stílusjelzéseket; A Clamshell Bonnet élvonalának a Range Rover Evoque nyomai vannak, míg a „lebegő” tetőfedő rendszernek elemei vannak az autóból, de a Kia lélek kedvelői is.
14

Van azonban néhány eredeti elem. Van egy szokatlan „lépés” az ablakvonalban a hátsó közelében és az ajtók – amelyek ellentétes irányban nyitottak, hogy pillér nélküli hozzáférést biztosítsanak a kabinhoz – örülnek a karosszériaknak a oldalán. Az elülső lökhárítóban ultra-slim fényszórók és megkülönböztető négyzet alakú szakasz található, beleértve a bonyolult fényeket és a szépen integrált levegőfelvételt.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb kereszteződések a legjobban a legjobban
Guy Burgoyne, a Geely Design China alelnöke szerint az autó „laposabb, 8 bites ihletésű kialakítással” rendelkezik-így a könnyű felület és éles szögek. Belül van egy páros hátú kabinkezelés, amely arra utal, hogy maximalizálja a tárolóterület mennyiségét – és a technológiára összpontosítson.
A leggyorsabb trükk valószínűleg a műszerfal, amelyet egy lágyszőnyes anyagon keresztül jelenítenek meg, amely az egész műszerfalon fut. A kijelző „elhalványul”, ha nem használja, az infotainment rendszert a fascia közepén hagyva az egyetlen kijelző, mint a nézetben. A hátsó utasok eközben kapnak néhány képernyőt, amelyeken keresztül képesek megosztani az információkat.
Geely nem jelentette be a koncepció ikonjának gyártásba helyezésének tervét – és semmilyen részletet sem tett közzé a hajtóműről (bár gyakorlatilag biztos, hogy elektromos). De a kínai márka – amely szintén a Volvo, a Link & Co és a Lotus tulajdonában van, valamint a Mercedes szülő cégének, a Daimlernek a részesedése – merész globális ambíciókkal rendelkezik. Azt mondja, hogy a legfrissebb műsoros Automobile kifejlesztése annak bemutatására készült, hogy „milyen messzire nyújthatja a DNS -t, hogy különálló biztosítást biztosítson a jövőbeli ügyfelek számára”.

Mit gondolsz Geely koncepció ikonjáról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave A Comment