Öt Automotive élő közvetítést Be kell élvezi

valaha akartam akkor lehet, hogy a személygépkocsi bolt 24/7? Nos, köszönhetően a népszerűsége livestreaming, akkor lehet (vagy legalábbis élvezni mások, akik.) * Livestreaming a Twitch lehetett népszerűsítette a videojáték-ipar, most azonban felfedezett egy házat jármű szerelmeseinek, valamint a mechanika, valamint .

Találtunk
öt autóipari élő közvetítést, amelyek középpontjában a valós járművek, valamint motorkerékpárok (például
szemben autóversenyeket). Itt a jó hír: élvezhetjük autóipari cucc
24/7! De van néhány szegény híreket is. Alvási rutin szól, hogy súlyosan
ütköztetni. Idő, hogy növeljék a koffein szint, valamint a dallam!

Deamon Machine

Ez a szakértő autóipari technikus van lelkesedés Volkswagen valamint az Audi autók azonban működik semmit. Ő patak igyekszik a pontosan ábrázolják a valódi hangulatát a szokásos javítási műhely, ami miatt érdekes mind a szakértők, valamint a fesztelen kedvelőinek egyaránt.

Rust konténer Garázs

Ken Hoff egy amatőr szerelő, valamint autóipari szalagokkal, aki élvezi vigyáz akár munka autók. bár ő személyesen vezet 2000 Subaru Impreza 2.5RS, dolgozik mindent. Ő cikkek közelgő feladatok az ő Trello, így mindig annyi, mint dátum az ő egyedi épít.

Choppertown

Ha motorkerékpárok sokkal a lekvár, Choppertown nem csak azt mutatják, chopper épít, ők is patak egyéb motorkerékpár anyagot is. Ezek közzé a szokásos frissítések a Twitteren (amellett, hogy néhány fel-szoros, valamint a személyes nézeteit hihetetlen helikoptereket).

Faris TV

Változatos teszi nagy tartalom, valamint, hogy ez pontosan mit Faris rendelkezik. Ő csatorna járművek (főleg sportautók), a fényképezés, valamint más véletlenszerű dolgok. Ha egy rajongó a New York, akkor fogni néhány ismerős helyek, mint Faris hajlamos a film a különböző területek a városban.

Noriyaro

Ennek alapján ki Japánban, Noriyaro egy automatikus rajongó, valamint gamer. Az anyagot a csatorna fajták jármű mutatja, hogy a mutatványokat, valamint pit sétál. Racing rajongók feltétlenül kap egy kick ki a sodródó videók.

Mi soha
képzeltem volt egy ilyen nagy autóipari környéken kínált élvezni keresztül
élő adás! valamint sokkal fontosabb, hogy a környéken növekszik az új csatornák
felbukkanó minden nap. talán ez befolyásolja, hogy kezdje el saját csatornát, vagy
beszélgetni a profik.

Ha élvezi autóipari élő közvetítést hozza meg a hangulat, hogy javítási egy autót, vizsgálja ki Copart aukció valamint felfedezni egy gépszerelő-felső a munkát.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Linkedin

Mint ez:
Mint a betöltés …

Leave A Comment