Karácsonyi reflektorfény az italvezetésről

Ez a karácsonyi ünnepi szezon-statisztikailag az az évszak, amikor az emberek valószínűleg veszélyeztetik az italokat. Ugyanakkor ugyanakkor az, amikor az emberek valószínűleg elkapnak. Több hatóság járőrök járnak az úton, többek között reggel, valamint a kiemelkedő ünnepi helyszínek körüli területeket erősen megcélozzák.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A hatóságok valószínűleg ebben az évben különösen éberek lesznek, mivel a veszteségek száma, beleértve az ital-sofőröket, a 2010. évi 9.300-ról 9900-ra nőtt.
Ez a lendület egybeesett azzal, hogy a kézbesítési osztály (DFT) hároméves távolléte után újraindította az ivásgátló TV-kampányt. A gondolat! A hirdetés, beleértve egy csapos, aki a fogás következményeit befolyásolja, utoljára 2009 -ben sugárzott.
De a DFT kijelenti, hogy a hirdetést újjáélesztették a költségvetési terv növekedése, nem pedig a további veszteségek miatt.
Eközben a DFT csatlakozott a Coca Cola-hoz, hogy a kijelölt sofőröknek vásároljon-egy-egy-egy ingyenes ajánlatot a koksz termékekről az Egyesült Királyság körülbelül 8000 helyszínén a karácsonyi időszakra.

Leave A Comment