A távoli keleti márkák legnépszerűbb új jármű -megbízhatósági pontszáma

A japán és a koreai járművek sokkal megbízhatóbbak, mint az európai vagy amerikai riválisaik, az Autó, a Garancia -szolgáltató vezető garanciavállalói szolgáltatójának feltárása által kínált speciális adatok szerint. Amellett, hogy feltárhatjuk, mely márkákkal rendelkeznek a legnagyobb – és a legolcsóbb – javítási munkakörülők.
Mindegyik gyártmányt egy megbízhatósági tényezővel helyeztük el, a bejelentett hibák vagy bontások száma alapján, 75 ponttal az átlagot képviseli. Bármely fenti pontszám, amelyre jóra gondolnak; A 60 év alatti javítási munkák magas előfordulási gyakorisága szükséges. A tipikus költségeket, az életkorot és a formatervezést szintén figyelembe vették.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Sok megbízható jármű 2015
Az adatokba való beillesztéshez minden márkára szükség volt legalább 100 aktív jótállási irányelvhez, valamint a javítási munkák költségeit elemző táblázatokban (jobbra), a legtöbb politikával megfigyeltük a terveket.
A Toyota -t a megbízhatóság érdekében helyezték el – biztonsági másolatot készítve a 2015 -ös sofőr teljesítmény -teljes elégedettségi felmérésünkről, amely az IQ -t a legmegbízhatóbb formatervezésnek minősítették – a Honda és a Suzuki előtt. Az Egyesült Királyság nagykereskedõi, a Ford és a Vauxhall nyolcadik, illetve a 17. volt. A számadatok szintén azt mutatják, hogy a költségek a költségek nem biztosítják a problémamentes motoros motorizálást, mivel Bentley, Jaguar, valamint a Porsche 60 év alatti pontszámot mutatnak.
• A legolcsóbb futáshoz szükséges járművek

Leave A Comment