Lehet, hogy a Mazda CX-9 Európa

Mazda új CX-9-jére vonatkozik, amely a Mazda európai főnöke szerint a Land Rover Discovery Sport és a Kia Sorento kedvelőit verseng.
Jeff Guyton, kizárólag a New York Worldwide Automobile Show-n, a New York-i Automobil Reveal-rel beszélt, kijelentette, hogy a CX-9 Európába hozása „lehetőség”.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A Mazda növekvő SUV-fajtája már szerepel az új CX-3, valamint a nagyobb CX-5-mindkettő erősen eladja az év közepére nyúló szállítási időkkel-, míg egy új, sportosabb CX-4 kialakítás a következő oldalon jelenik meg. Havi pekingi autókiállítás.
4
Az adsclose erről a hirdetésről

Guyton azt mondta nekünk: „A világ sokkal több CX mintát szeretne, mint amennyit képesek vagyunk előállítani. Amikor a CX-9 valóban elkezdi ajánlani az Egyesült Államokban, akkor azt is korlátozzák-biztos, hogy szeretnénk többet, ha kevés intézkedjünk a kapacitás növelése érdekében. ”
• A legjobb 4×4 -es, valamint a SUV -k, amelyek ideálisak
A CX-9 nyáron az Egyesült Államokban kerül forgalomba, és éles megjelenés megfelel a Mazda Kodo stílusú filozófiájának. A belsejében hét ülés található három sor felett, stílus és kiváló minőségű, hogy a piacon a legjobban versenyezzenek. A második és a három sorban tiszteletreméltó terület található, valamint sok biztonság, valamint a fedélzeten lévő csúcskategóriás készlet.
4

Az Egyesült Államokban a CX-9 motorháztető alatt egy 247 lóerős négyhengeres motor található, a Mazda Skyaktív egységeinek legelső része a turbófeltöltés működtetésére. Még a Mazda könnyű filozófiájával is, hogy a motor valószínűleg nem képes bármilyen típusú Európába kötött CX-9-Mazda forrásait feltárni, hogy a dízel elengedhetetlen, az autóknak és teherautóknak Európában kell felajánlaniuk.
Még mindig sok akadály van, hogy megszabaduljon, mielőtt Mazda ellenőrizheti a CX-9-et, ahogy Guyton magyarázta. “Ezen a piacon, még ha megfizethető Mazda részesedést is vettünk ebből a szakaszból, akkor továbbra is elég kevés szám lenne” – mondta. “Ez egy szép termék, azonban az Európa számára ideálissá tétele meglehetősen kevés, és a szolgáltatási helyzet meglehetősen nehéz.”
Kapna egy Mazda CX-9-et, ha az Egyesült Királyságban eladásra kerül? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave A Comment