A Párizsi Autószalonon

bemutatott BMW 2 sorozatú kabrió A kiemelkedő BMW 1 sorozatú kabrió, a 2 -es sorozat pótlását a Párizsi Autószalonon tették ki. Ez a harmadik autók és teherautók a vadonatúj BMW 2 sorozatú sorban, csatlakozva a 2-es sorozatú kupéhoz, valamint a 2-es sorozatú aktív turné modellekhez. A 2-es sorozat elődje sokkal több mint 130 000 egységet kínált világszerte, tehát a BMW nagyon reméli, hogy a csepp-tetejű csere.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A bevezetéstől kezdve négy motorot kínálnak a kabrióban, a fajta, beleértve a 220i benzint, 184 lóerővel, 228i 245 lóerővel, egy új 220D -os dízelmotorral, 190 lóerővel, és a legelső alkalommal egy M235I konvertibilis változat, 326 lóerővel.
A tipikus BMW EffientDynamics kezelést a 2-es sorozatú kabriónak nyújtották be, üzemanyag-megtakarító kiegészítésekkel, beleértve a start-stop technológiát, a fékenergia-regenerációt, valamint a BMW ECO Pro módját, amely javaslatokat tesz a proaktív vezetési asszisztenssel való gazdasági szempontból való pontosan vezetésre. A 220i, valamint a 220D-os mintákat sportban, csúcskategóriában és M Sport-burkolatokban kínálják, míg a 228i-t csak az M Sport Puise-ban nyújtják.
A régi modellhez képest a 2 -es sorozatú kabrió 72 mm hosszabb, valamint 26 mm szélesebb, 30 mm -es hosszabb tengelytávval. Ennek magasabb belső területeket kell jelentenie, és hozzáférést kell kapnia az utasok számára, különösen a hátsó részén. Az elektromosan üzembe helyezett tetőfedő rendszer csökken, és 20 másodperc alatt növekszik, valamint alig több mint 30 mph sebességgel működtethető. A 2 -es sorozat csomagtartó területe az 1 -es sorozaton keresztül is javult, 335 liternél.
A belső tér bárki számára ismeri, aki egy jelenlegi 1-es vagy 2-es sorozatú kupéban volt, amelynek vezető-központú kialakítása, valamint a BMW IDRive vezérlője egy közös 6,5 hüvelykes központi kijelzőhöz kapcsolódik. A 2-es sorozat új kiegészítése, sőt, bármilyen típusú BMW-hez, egy új navigációs rendszer, amely vezeték nélkül frissíti a navigációs adatokat, valamint a beépített SIM-kártyával.
Minden 2 sorozatú kabrió tartalmazza a Bluetooth kapcsolatot az audio streaming -rel, valamint az USB interfészet. DAB rádió, valamint hozzáférés a BMW sürgősségi telefonhíváshoz, valamint a Teleservices -hez. Az ötvözött kerekek, az automatikus légkondicionáló, a hajtás teljesítményének vezérlése, a kulcs nélküli GO, a sportülések, valamint a többfunkciós kormánykerék szintén alapvető fontosságú. A privát burkolatokat különböző ötvözött kerékstílusok, valamint méretek, belső díszítések és külső stílusú ékezetek, valamint színek különböztetik meg.

A BMW 2 sorozatú kabrió a jövő év február végén kerül forgalomba, és a 220i Sport kabrió 29 180 GBP indulási költsége.
Kattintson ide közvetlenül a BMW 2 sorozat kupéjának értékeléséhez …

Leave A Comment