„Az autók végül itt lesznek-today, elmentek-tomrow áruk”

Mindannyian ott voltunk-kétségbeesetten próbáltunk őszinte legyünk, és reálisak legyünk a kínált motoros költségvetéssel és a szükségletekkel kapcsolatban, mielőtt megválasztanánk Melyik autót és teherautót kell menni. Bevalljuk: A helyes kiválasztás elmulasztása ugyanolyan katasztrofális lehet, mint a rossz munka, otthon, más fel vagy feleség kiválasztása.
És még ha az ügyfél is zajt hoz a megfelelő autó bérbeadásával, akkor megfelelő lesz -e az aláírt szerződés időtartamára? potenciálisan nem.

A legjobb autók és teherautók lízingjei 2022

A karrier, a lakhatás, a személyes pénzügyek, a család, az orvosi és az egyéb módosítások is megtörténhetnek. Időnként elhagyják az autósokat, amelyek nem tárgyalható, hónapos (vagy egyébként) bérleti ajánlatokba zárják őket, amelyek nem megfelelő járművekkel fakadnak, amelyekkel szerződéses kötelessége, hogy sok éven át ragaszkodjanak. Nem jó.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Még akkor is, ha a kiválasztott autók és teherautók megfelelőek maradnak, nem szeretne csak alkalmanként mást vezetni? A programból. Legalább egy fő gyártó komolyan ébred, mint mindez, és gondolkodik egy játékváltoztató lízing-cum-bérleti rendszerre.
Pontosan így fog működni. Az ügyfél, mondjuk, egy bérelt golf valószínűleg jó lesz vele évente 40 páratlan hétig. Ugyanakkor ideiglenesen visszaadhatja azt a VW márkakereskedésnek, cserébe egy Touareg SUV -ért egy téli síelési ünnepért. Aztán tavasszal egy esküvőre egy esküvőre kerül, amelyet egy rakomány betart
Az Amarok elhelyezése a nyári kemping utazáshoz, valamint egy T-Roc Cabriolet egy őszi szünetre.

Leave A Comment