A Chery Exeed TX SUV debütáló

a Frankfurti Autószalonon bemutatta az autót, amely a Frankfurti Autószalonon az európai piacra támadást vezeti.
A Nissan Qashqai méretű SUV, az úgynevezett Exeed TX, vadonatúj tervezési nyelvet vezet be az állami tulajdonban lévő kínai autógyártó számára. És Nagy -Britanniában és a kontinensen a bemutatótermeknek szánják, bár a márka továbbra is fennáll, hogy mikor indul itt.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb kereszteződések és kis SUV -k eladó
“Évek óta eladásra kerülünk ezzel az autóval, de nem szeretném, ha időkeretet ráni” – mondta Ray Bierzynski, a Research and Development főnöke.
A frankfurti show-ban lévő Automobile előkészítés előzetes megjelenése, hogy mit fognak használni az ügyfelek, és egy új M3X platformon alapul, amelyet a jövőben hétüléses SUV-hoz és szalonhoz használnak, és beilleszthetik a hibrid és a plug-in-t. hibrid modellek.
12

Elölről van egy nagy rácsos LED -es fényszórók egy egyedi LED -es világítócsíkkal, amely az autó elülső végét átfedő. Hasonló beépítés a hátsó részen, egy szinguláris LED-csíkkal a nagy csomagtartóban, amely összeköti a hátsó lámpákat.
Két motort fognak használni-1,5 és 1,6 literes benzineket, míg az elülső és a négykerék-meghajtó verziók akkor lesznek elérhetők, amikor az autó jövőre Kínában kerül forgalomba.

Leave A Comment