A Hyundai Vision FK hidrogénüzemű sportgépjármű-koncepciócsomagok 670BHP

Hyundai feltárta látásának FK hidrogén-hibrid sportkoncepcióját álcázott formában hidrogénhullám-konferencián, megtekintve egy sportos hidrogén-üzemű modell gyártási változatát.
A márka jövőbeli technikájának részeként a hidrogén üzemanyag-mobilitás 2040-re történő felvételének felgyorsítására, a Vision FK egy 670 lóerős koncepció, amelynek négy-második másodperces 0-62 mph gyorsulási ideje van, amelyet a Hyundai állítása szerint sokkal több, mint 372 mérföld.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Ez követi a Hyundai legutóbbi elkötelezettségét, hogy 2035 -ig minden autója Európában teljes egészében elektromos legyen, és egy nagyobb elkötelezettség része, amely szerint a márka két új hidrogén üzemanyagcellás hajtóművet indít 2030 -ban, valamint kibővíti a hidrogén üzemanyagcellát. A Hyundai Csoport működésének olyan területei – ide tartoznak a szállítás és a logisztika, amelyet új autonóm e -bogies fog kiszolgálni.

A világ leggyorsabb elektromos autók

A Vision számára az FK Hyundai együttműködött az EV Performance Specialists Rimac Automobili -val (amelynek 12 % -os részesedése van); Az autó feleségül veszi a Hyundai által tervezett és épített hidrogén üzemanyagcellás veremet egy teljesen elektromos plug-in hajtóművel, amelyet a Rimac-szel együttműködve fejlesztettek ki.
A Hyundai kutatási és fejlesztési vezetője, Albert Biermann, a jövőbeli termelési modell lenne az első, aki ilyen típusú erőátvitelt használ – és a Vision FK termelést készít.
9

„A Vision FK az egyik Rolling Lab projektünk, ahol kihívást jelentünk mérnökeink előrehaladására, és ennek a járműnek a csomagolási helyzete, amelynek nagy teljesítményű akkumulátoros elektromos rendszere és egy üzemanyagcellás rendszer kombinációja nagyon kihívást jelent.

Leave A Comment