A Volkswagen Golf GTI TCR a VW csak a Hot Hatch

műsorszáma, a Volkswagen feltárta a Facelifted MK7 Golf Family ferdehátú új számú verzióját. A Golf GTI TCR néven szigorúan fejlesztették ki a Circuit Racing számára, és a TCR Touring Car Bajnokságon versenyző szakértőknek szól. Ez a GTI TCR második verziója, miután a Volkswagen tavaly átadta a golfnak az áramköri versenycsíkokat.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb forró nyílások most eladó
A TCR 2017. évi verziója az aerodinamikai csípésekre összpontosít, bár ez még mindig egy széles testű golf GTI, amely hatalmas hátsó szárnyat büszkélkedhet, felülvizsgált első lökhárítóval, versenypecsével és egy nagy hátsó diffúzorral. Az alázatos forró keltetés eredete ellenére félreérthetetlenül versenyautó.
A motorháztető alatt egy 2,0 literes turbófeltöltős négyhengeres motor, amelyet 345 lóerő előállítására kell beállítani. Az energiát a kerekekhez egy szekvenciális sebességváltón keresztül szállítják, a kormánykerék lapátváltóival.
Nem fedeztek fel végleges teljesítményfigurákat, mivel az autó gyorsan felgyorsul, és annak legnagyobb sebessége attól függ, hogy a csapatok és a mérnökök hogyan állítják be, bár ennek egy gyors golfnak kell lennie a legjobb kezekben.
A VW tavaly 20 Golf GTI TCR -t fejlesztett ki, és arra számít, hogy 30 -at készít a közelgő TCR -szezonra. Az új autó az adók előtti 79 000 GBP -től lesz elérhető.
Mit gondolsz a golf GTI TCR -ről? Tudassa velünk a megjegyzésekben!

Leave A Comment