„A SUV -gyűlölők minden JLR alkalmazott hátulja mögött is köthetnek egy kezét”

Hidd el vagy sem, a fiatalabb, karcsúbb napokban, nagyobb cojones -szal, egy Tyrrell Formula 1 autót vezettem, egy Le Mans 24 órát -Nyertes Jaguar, valamint gyakorlatilag 210 km / h sebességgel egy Bugatti -ban, amely éppen a World Land Speed ​​Record -t állította be.
Azt hittem, hogy lenyűgözően megismételtem azokat, valamint más hólyagosan gyors autókat és teherautókat. Néhány korábbi F1 sofőr azonban nem értett egyet az autós tandíjat. Például, amikor velem ülök egy szuperautóban, közel álltam a () korlátozásomhoz, a késő Sir Stirling Moss udvariasan megkérdezte: „Miért csinálsz ilyen sok bemelegítő kört, öreg fiú?”

“Töltse ki az égés kitöltését, amíg még tudsz”

Még egy napon a komikus, valamint az ex-F1 sofőr Perry McCarthy szemesen megkérdezte: „Van még ott, apa?”
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A japán Twin Sound Motegi áramkörnél a Honda F1 pilóta Aguri Suzuki megvizsgálta a köridők nyomtatásait, valamint elmagyarázta a pálya egyetlen szakaszát, ahol gyorsabban voltam, mint ő. Valójában annyira átkozottul voltam, hogy elvesztettem az autó kezelését, elhagytam a fagylót, amely a fűben volt, és gyakorlatilag a gumiabroncs falához ment.
Martin Brundle ragaszkodott ahhoz, hogy valószínűleg legyőzze a Honda NSX -ben a köröm idejét, amikor az egyik keze a háta mögött van. Megpróbálta. Elbukott. Ó, pontosan hogyan nevetettünk.

Leave A Comment