A Brexit, hogy az Egyesült Királyság „használt kereskedővé” tegye az autóbiztonság

egyik vezető autóbiztonsági szakértőjét, azt mondta, hogy az EU elhagyása az Egyesült Királyságot „használt kereskedőnek” teszi az autóbiztonsági és kibocsátási szabványokban.
David Ward, a globális új autóértékelési program (Global NCAP) főtitkára azt mondta, hogy az EU elhagyása az Egyesült Királyság „visszavonul egy komplex ökoszisztéma-rendszerből, amely rendkívül javította az autóbiztonságot, és több tízezer ember életét takarított meg ”.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A Brexit „nincs előnyöket” használ az Egyesült Királyság gépjárműgyártóinak, mondjuk a képviselők
Ward – akinek a globális NCAP -szervezete elősegíti az autóbiztonsági és összeomlás -teszt kutatását, és megkönnyíti a csapatokat olyan szervezetek között, mint az Euro NCAP és annak világméretű társai – írta személyes weboldalán, hogy a Brexitnek „mély következményei vannak a nyilvánosság és az autóipari érdekeire és az autóiparunkra ipar”.
A miniszterelnök korábban azt állította, hogy Nagy-Britannia tagsága az ENSZ Európa Gazdasági Bizottságába (EUREC) lehetővé teszi, hogy továbbra is a Brexit utáni autóbiztonsági előírások meghatározását biztosítsa. Ward ezt a pozíciót úgy utasítja el, hogy „bánatos tudatlanság” jelenik meg, mivel az EU-országok blokkolják az új autói előírásokról szóló EUCE szavazólapok során.
Az UNECE felügyeli az autószabályok harmonizálására vonatkozó világfórumot, amely iránymutatásokat határoz meg az autó típusú jóváhagyására. Ward rámutat arra, hogy „54 kormány a„ Típus jóváhagyási ”rendeletek nemzetközi megállapodásában szereplő felek, 38 közülük„ tipikusan ”részt vesznek az üléseken. Mivel ezen országok 28 tagja az EU-nak és a blokkszavazásnak, Ward azt mondja: „Az EU döntéshozatali alapja az UNECE iránymutatások elfogadását, és nem fordítva.”

Leave A Comment