A Land Rover Style Manager óvatos a Copycats

felett, a Land Rover „óvatos” a vadonatúj minták előzetes megtekintése az ötletkocsikkal, hogy aggódjanak, hogy megverték a piacot-jelentette ki a cég stíluskezelője.
A JLR számos Copycat -terv szenvedője volt, a legmagasabb szintű Landwind X7 volt, amely a JLR kijelenti, hogy szorosan hasonlít a Variety Rover Evoque -hoz. Gerry McGovern stíluskezelő, a 2018 -as frissített 2018 -as Variety Rover bemutatóján beszélt, kijelentette, hogy az üzlet „óvatos az új koncepciók bemutatására” az ilyen események óta.
A McGovern aggódott amiatt, hogy a közelgő autók és teherautók stílusát másolhatják az ötletből, mielőtt a brit márka bemutatná a produkciós verziót. A JLR azért volt, mert új szerzői jogi és tisztességtelen versenypanaszokat nyújtott be Kínában a Landwind X7 Builder Jiangling Motors ellen, a Chaoyang Court Jianling cselekvésekkel szolgált.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

„A Jaguar Land Rover sikere részben annak különálló tervezési és mérnöki tulajdonságain alapul, amelyeket úgy vélünk, hogy érdemes megvédeni az összes piacon” – mondta a JLR szóvivője.
A Land Rover nem az egyetlen márka, aki az állítólagos Copycat Designs szenvedője. Zotye kínai producer korábban a címsorban volt a Porsche Macan, a VW Tiguan, valamint a Wise Fortwo stílusának lerombolására.
Most ellenőrizze néhány legszembetűnőbb kínai copycat autót …

Leave A Comment