A Peugeot Citroen feltárja az új Global Vision

PSA Peugeot Citroen új vezérigazgatója, Carlos Tavares, kevés időt pazarol a francia autógyártó helyreállításának vezetésére irányuló ajánlatában 2020 -ra.
Az átrendezés a 2014-18-as „Vissza a verseny” terv négy alapvető célkitűzésének egyike, amelyet a következő évtized kezdetére jelentősen növelnek a működési nyereség növelésére.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Tavares szerint a 45 fős modelltartomány majdnem felére csökkentve a PSA Peugeot Citroen képes lesz „versenyképesebb és sokkal vonzóbb termékeket” kínálni-ez kevesebb felállás és továbbfejlesztett K + F-elosztás eredményeként.
Emellett a terv még inkább a DS fejlődését látja el, mint egy teljes értékű prémium márkát, mivel a csoport továbbra is három felállását helyezi át.
A Citroen ezért arra összpontosít, hogy sokkal megfizethetőbb, quirky modelleket állítson elő, mint például a nemrégiben elindított C4 Cactus, a Peugeot pedig középszintű tartományt biztosít a DS sorozat alá.
A PSA Dongfeng partnerség a feltörekvő piacokra összpontosítva
A csoport márkáinak átszervezése mellett a Tavares a dongfeng partnerség sikerére is épül, kiterjesztve a PSA Peugeot Citroen műveleteket Ázsiában és más növekvő piacokon.
Ez egy új, hat régió globális szervezeti struktúrájának elindítását mutatja be, amelynek célja a vállalat Oroszországban és Latin-Amerikában található vagyonának javítása.
Nem mintha Európát elmaradnának, a csoportot nyilvánvalóan úgy állítják be, hogy modernizálja növényeit, mivel úgy tűnik, hogy versenyképes marad, és sokkal profitorientált kultúrát alakít ki.

Leave A Comment