New 2022 Mazda CX-60 plug-in SUV is the firm’s many powerful automobile ever

With the new CX-60, Mazda is placing Audi and BMW squarely in its sights. A vállalat az emelmarket mozgatja a prémium német márkákkal szemben, és a CX-60 hűséges kabinot, hibrid teljesítményt és egy karcsú kialakítást hoz az asztalhoz, hogy riváljon a BMW X3-ra. The flagship SUV is on sale now, with prices starting from £43,950.
Hirdetés – rövid cikk folytatódik az alábbiakban

A CX-60 nagyobb, mint a CX-5 Crossover, és a MAZDA “KODO” design nyelvének alakulása, amely az egyszerűséggel és az ügyesen fényvisszaverő felszínre mutat. The bluff front end features a large, winged radiator grille that blends into the headlights with slim LED running light strips (which double as indicators), in keeping with Mazda’s current family face.

Mazda MX-30 GT Sport Tech: Hosszú távú tesztelés

Az éles hornyok kihasználják a kerékajkákat és az oldalsó síkokat, bár a design többi része többnyire rendetlen. Van egy finom csavar a karosszériában a szárnyak mentén, egy pár hosszúkás tai-llights, Quadpure Javaslatokkal és egy tetőfedő rendszer Spoiler befejezve a hátsó végét – illeszkedő, hogy mi lesz Mazda sok erőteljes sorozatgyártó gépkocsi.
A CX-60 a márka-új teljesítményt nyújt a tartományban. A bevezetésből csak plug-in hibridként szolgál, párosítva egy 2,5 literes négyhengeres benzinmotort egy elektromos motorral összesen 323BHP-vel. A meghajtót nyolcfokozatú automata sebességváltóval küldjük el, így a CX-60 csak 5,8 másodperc alatt 62mph-ig terjed.

Leave A Comment