Az új Aston Martin Vanquish Zagato elkapta a

lefoglalását, miután Aston Martin megerősítette a világnak, hogy az új Vanquish Zagato rendkívül korlátozott számú kialakulása lesz, a kémprofesszionális fotósok prototípus tesztelést kaptak.
A Zagato gyártását közvetlenül a múlt hónapban, az olaszországi Villa D’Este -ben, a Speciális Concorso d’Egeganza rendezvény után fedezték fel. Csak 99 -et fognak építeni, és mindegyiknek a költsége úgy gondolja, hogy 500 000 font felett van – több mint kétszerese a szokásos Vanquish -nak.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb sportautók és teherautók 2016
A prototípus úgy néz ki, mint a közönséges Vanquish fettered verziója, bár az idősebb Aston források igazolták, hogy az Auto Express -re állnak -e, hogy az autók és teherautók tesztágyak a felrobbanott hajtómű, valamint a Zagato alvázai számára. A kitöltött termék felhasználja a kiállítási autó radikálisan módosított karosszériáját.
31

Ezekben a képekben mindkét öszvér a Quad kimerül, mint a koncepció, támogatva a Zagato teljesítménynövekedését. Az egy darabból álló szénszálas karosszéria alatt, amelyet az olasz edzőépítő cég készített, továbbra is használja az Aston tiszteletreméltó 6,0 literes V12-es motorját. Itt azonban 592 lóerővel rendelkezik – ez 24 lóerővel felfelé a közös Vanquish -on.
Szintén látható egy módosított alsó lökhárító stílus az elülső részén, valamint egy új diffúzor hátulján, amely azt mutatja, hogy Aston teszteli a Zagato aerodinamikai képességeit. A Vanquish Volante kabrió megléte rejtélyes, ám a forrás ragaszkodik, hogy pusztán az erőátvitelt tesztelje- csak kupákat építenek.
A Zagato költsége nem jelenik meg, mivel az Aston ellenőrizte, hogy mind a 99 mintát már kínálták. Az ügyfeleknek a jövő év elején szállítják a szállítmányt.
31

Úgy döntött, hogy az autók és a teherautók gyártásba helyezik a „példátlan ügyféligény” miatt, Aston betartotta az autó leleplezését, míg a végső minták a vonzó Villa d’Este show -ban látott ötlet „szoros ábrázolása” lesznek. A Como -tó partján.

A hivatalos teljesítményadatokat még nem erősítették meg, azonban az Aston 0-62 mph időtartamra számít, körülbelül 3,5 másodpercre-ami a másodperc háromtizede gyorsabb, mint a közös Vanquish.
• Zagato valaha legnagyobb autója
A Vanquish Zagato a sok munkahely közül az Aston, valamint az olasz edzőépítő üzlet az elmúlt öt évtizedben dolgozott. A korábbi partnerségek között szerepelt a 2011 -es V12 Vantage Zagato, valamint a 2002. évi DB7 DB7 Zagato, amelyek szintén korlátozott termelésbe kerültek.

Mit hiszel ebben az új Vanquish speciális kiadásban? Hagyjon nekünk egy megjegyzést az alábbiakban!

Leave A Comment