Az Audi új fekete kiadásokat bocsát ki az egész tartományban

, amely az év elején a Q3 Black Edition megjelenéséből adódik, az Audi most már sokkal több modelljén dobta ki a sportos trimsz szintet. Az A3, TT és TT Roadster, S6 és S6 Avant és S7 Sportback Black Edition modellek most már eladó.
A legolcsóbb az A3, amely háromajtós, ötajtós sportkötésű és szalon formában kapható, 26 565 GBP-től. Ez egy lépés a meglévő S-Line Trim-ből, matt Titanium 18 hüvelykes ötvözetek, adatvédelmi üveg és fekete részletek hozzáadásával a rács és az ajtó tükrökhöz. A 10 hangszóró hangrendszerét szintén bedobják.
7

Az S3 Black Edition 33 880 GBP-től kezdődik, 18 hüvelykes öt Spoke Turbine Kerekekkel (19 hüvelyk a szalonon) és egy hagyományos bumm és Olufsen hangrendszerrel.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb új autók 2016 -ra
A TT és a TT Roadster Black Edition (31 735 GBP-től) hasonló kezelést kap 19 hüvelykes pengék ötvözetekkel, valamint egy bumm és olufsen hangrendszerrel. A TT S Black Edition 41 285 GBP -től kezdődik.
Az S6 és az S6 Avant Black Editions a kerék méretét 20 hüvelykre ugrik, öt-spoke kialakítással, míg az S7 Sportback 21 hüvelykes termékekkel rendelkezik. Mindkét modell megszerez egy Bose hangrendszert, a zongora fekete belső burkolatot és a lapos fenekű kormánykeréket.
Megvásárolná az egyik ilyen fekete kiadású audist? Tudassa velünk az alábbiakban …

Leave A Comment