Az új Lexus NX 300H Sport Trim

Lexus új sport -specifikációt mutatott be az NX 300H SUV -hoz, amely mérsékelt stílusú csípéseket és egy speciális belső teret tartalmaz. A költségek 36 500 GBP -től kezdődnek, amikor júniusban eladásra kerül.
Az új Sport verzió a hibrid keresztezés legelső új változata, mivel a 2015 -ös bevezetése, valamint pontosan ugyanolyan mintának felel meg, mint az RX 450H Sport SUV, valamint a 300H Sport Saloon.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb SUV -k 2018
Noha nincsenek teljesítmény vagy mechanikus változások, a sport új fekete külső felvázolja a Lexus háztartási rácsot, valamint az ajtó tükröket. A kéttónusú fekete, valamint a bronz 18 hüvelykes könnyűfém kerekek szintén segítenek, hogy az NX Sport az alap SUV-tól elkülönüljön.
7

A kabinnak választható sportfelvételi lehetőségek vannak, amelyek megfelelnek a külsőnek-a teljesen fekete Tahara belső felület választásával. Alternatív megoldásként az ügyfelek választhatják a Tahara Black -et, fehér kontrasztos akcentussal az üléseken, valamint a műszerfalon, megkülönböztetve a sport verzióját.
A sport pontosan ugyanazokat az eszközöket kapja meg, mint az NX 300H SE, ami 10,3 hüvelykes Lexus Premium navigációs képernyőt, valamint a Lexus Security System+-ot is magában foglalja, a 10 hangszóró audiorendszer mellett, valamint egy CD-lejátszó mellett – Egyéb alapvető eszközök magukban foglalják az esőérzékelő szélvédő ablaktörlőket, a nyolcirányú, beállítható, fűthető első üléseket, a fordított videokamerát, valamint a kettős zóna éghajlat-szabályozását. Az elülső és a hátsó parkolóérzékelőkkel ellátott parkolócsomagot opcionális extra választhatja ki az ügyfelek.
Az NX Sport június 1 -jén jelenik meg a bemutatótermekben, július óta várható ügyfélszállításokkal.
Olvassa el az arckezelt Lexus NX értékelését…

Leave A Comment