Az új 2021 -es Nissan Z sportjárművek, amelyeket 400BHP

bevezetésével vezettek be, a Nissan 370Z helyettesítését. A Nissan Z néven ez a legújabb dizájn a japán márka hosszú Z márkájú sportautóinak sorozatában, amely az összes módszert 1969-ig nyúlik vissza az eredeti Datsun 240Z segítségével.
A Toyota Supra, valamint az új BMW 2 sorozatú kupé kedvelőinek a versenytársainak versenyére tervezték, a Nissan eddig csak egy észak -amerikai bevezetést ellenőrizte az újonc számára, valamint az alapján Z ötlet tavaly az Európában való bevezetés valószínűtlennek tűnik.

Különleges kiadás Nissan GT-R Nismo 2021-re feltárva

Egy kettős turbófeltöltéssel ellátott, 3,0 literes V6 benzinmotor hajtja, amely 400 lóerő és 475 nm nyomatékot hoz létre. Ennek egy újabb útjának megfogalmazása érdekében ez 30 százalékkal több energiát jelent, mint a régi 370Z, valamint a 31 lóerős, mint az elsődleges rivális, az új BMW M240I.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A motor alapkivitelben egy hatfokozatú kézikönyv sebességváltó segítségével eljuttatja a hátsó kerekeket, szénszálas hajtótengelyen, valamint automatikus Rev-illesztési funkcióval. A kilenc sebességű automatikus opcionális.
A régi 370Z-hez viszonyítva a Nissan mérnökei a jobb test merevségével, a nagyobb átmérőjű ütés-abszorbensekkel, valamint az új kettős Wishbone első felfüggesztéssel, amely egy meredekebb görgő szöggel foglalkozik, az egyenes vonal stabilitásának elősegítése érdekében. Az első gumiabroncsok szintén szélesebbek, amelyek a Nissan államok 13 % -ot segítettek a kanyarodási teljesítmény növelésében.

Leave A Comment