Új Lynk & Co SUV-Coupe kémes prototípus-tesztelés

A Geely tulajdonában lévő Lynk & Co-ból származó SUV-kupe prototípusát kémkedtek a németországi téli tesztelés során. Az autógyártó folytatja erőfeszítéseit Kínán kívüli kibővítésre, felkészülve arra, hogy 2020 -tól Európában és az Egyesült Államokban elinduljon.
A prototípus stílusa sokkal több, mint egy átmeneti hasonlóság a cég első SUV -jéhez, a 01 -hez; A fényszóró pozicionálását és az elülső végét elsősorban átadják. Ettől a ponttól kezdve a hasonlóságok véget érnek, amikor a tetővonal óvatosan görbül a finom indító spoiler felé.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb SUV -k és 4×4 -es vásárlás
A SUV-kupák népszerűségének növekedésével, amelyet először a BMW X4-rel láttak, ez alig meglepő, hogy egy új autógyártó arra törekszik, hogy felkészüljön a növekvő autópiacokra.
Az elektromos technológiák, a biztonsági rendszerek és a motor opcióinak megosztása a Volvo XC40-rel elvárjuk, hogy a Lynk & Co SUV-Coupe a CMA platformon alapuljon. Ez azt is jelzi, hogy a Volvo 1,5 literes háromhengeres benzinét, amely szintén elérhető plug-in hibridként, át kell vinni a modellbe.
A Lynk & Co jelenlegi modellje három autóból áll: a 01 SUV, 02 Compact Crossover és a 03 szalonból. Ezeket a meglévő modelleket várhatóan az új SUV-kupe, valamint egy új ferdehátú és egy nagyobb SUV csatlakozik, amely a Volvo XC90 platformon alapul.
Eksztatikus vagy egy másik SUV-kupe gondolatáról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben …

Leave A Comment