A Ford Focus RS halott: Az MK4 Focus

nem zászlóshajója nem állította be a Ford-ot, hogy az új fókuszok terveit megsemmisítették, ami azt jelenti, hogy a negyedik generációs fókusz a 276 lóerős St ferdehátú és birtokon lesz. A belátható jövőben.
A vállalati nyilatkozat a következőképpen szól: „A páneurópai kibocsátási szabványok, a megnövekedett CO2-adózás és az RS fejlesztésének magas költségei valamilyen elektromos áramlással történő kidolgozásának eredményeként egy viszonylag alacsony járműveknél nem tervezzük meg a fókusz egy másik RS verzióját. . ””

A 10 legjobb forró ferdehátú 2022 -es vásárláshoz

A nyilatkozat arra utal, hogy a Ford valamilyen módon lehetett volna a hibrid hajtáslánc kidolgozásának szakaszában a potenciális MK4 Focus RS -hez – valami erősen pletykálva, amikor a negyedik generációs autó bázis verzióinak bevezetése 2018 -ban elindult.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Nem valószínű azonban, hogy bármely hibrid teljesítményfejlesztés valaha is elérte a prototípust vagy a tesztelési fázist, és a kémfotósok soha nem bepillantottak az MK4 Focus RS öszvérre.
A Focus RS nem volt idegen a változatossághoz. Az első generációs autó turbófeltöltéssel, 2,0 literes teljesítményű, az elülső tengelyre irányuló meghajtóra támaszkodott, mielőtt a második generációs modell öthengeres egységre váltott volna. Az előző fókusz RS visszatért a négyhengeres teljesítményhez, de egy négykerék-meghajtású rendszert alkalmazott, amely új „sodródási módot” is tartalmaz. A Ford nyilatkozata azonban megerősíti, hogy az RS hibrid hatalmát – egy CO2 -csökkentő lépést – nem tekintik lehetségesnek.
Az RS jelvényt a kíséret minden generációjánál használták, és úgy vagy úgy fókuszálják, de a nyilatkozat kifejezetten erre a generációs fókuszra vonatkozik, ami azt sugallja, hogy a Ford arra törekszik, hogy a jövőben újrafelhasználja a jelvényt, ahol megfelelőnek tartja.
“Továbbra is elkötelezettek vagyunk a Ford Performance járművek iránt Európában, mint a DNS részeként olyan autókkal, mint a több díjnyertes Focus és a Fiesta St, valamint a Mustang és Ranger Raptor modellek”-zárja be a nyilatkozat.
Mi a kedvenc RS-Badge Ford? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben …

Leave A Comment