A Citroen C4 és az Electric E-C4 frissítéseket kap a 2022-es

citroen számára a C4 Family ferdehátú frissítésnek a 2022-es frissítéséhez, maroknyi tervezési csípéssel és extra tartományban az E-C4 elektromos változathoz.
A belépő szintű érzék és az érzék, valamint a gépjárművek felülvizsgált kerekeket kapnak, világosszürke kivitelben, míg a drágább Shine and Shine Plus modellek most 18 hüvelykes „Aeroblade” ötvözetekkel vannak felszerelve, kéttónusú gyémánt-vágott kialakítással, amely felváltja a sötét- A kimenő változat színezett befejezése.

Range-topping Citroen C5 Aircross Black Edition hozzáadva a SUV felálláshoz

Az obszidián fekete külső festék színét eltávolították a tartományból, és helyébe egy új, Perla Nera Black nevű árnyalat váltotta fel.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Belül a C4 feltűnő kabinja nagyrészt változatlan, egy 10 hüvelykes infotainment érintőképernyővel középpontjában áll a műszerfalon. De ez nem új technológiák nélkül.
A frissítések között szerepel a Citroen Smart Pad támogatása a belépő szintű érzékmodellekhez. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az első üléses utasok számára, hogy egy tablettaeszközt a műszerfalra szereljenek, a kesztyűdoboz feletti integrált tartó segítségével. A képernyőszűrőt tartalmazza a tabletta tokjában, amely megakadályozza, hogy a meghajtó mozgás közben elvonja a figyelmét. Az utasszállító légzsákot a rendszer szem előtt tartásával tervezték, és baleset esetén a hegy tetején telepít.
A Citroen EV-kínálata, az E-C4 Electric „műszaki fejlesztések sorozatát” és hatékonyság javítását kapott a tartomány javítása érdekében. Miközben megőrzi ugyanazt az 50 kWh-os akkumulátort, és a hivatalos 217 mérföldes WLTP-tartományban, a frissítéseknek láthatják, hogy az E-C4 elektromos tovább halad a töltés során a valós használat során.
47

A végső változtatás felülvizsgált burkolat -felállás formájában érkezik. A Citroen azt állítja, hogy a C4 -eladások 70% -a a bevezetés óta a tartomány teteje felé fordult, és ennek fényében két középső rung modellt selejteznek – a Bluehdi 130 Diesel Automatic értelemben Plus Puise -t, valamint a Puretech 155 benzin automatikus automatikus automata Shine Trim -ben. Mindkét lehetőség továbbra is elérhető a Shine Plus modellekkel. A frissített C4 árai 21 310 GBP -től kezdődnek.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Leave A Comment