A Ford Mustang 2015 Detroitban, az Egyesült Királyság

felé tartott, ötven éves folyamatos termelés és sokkal több, mint kilenc millió autó eladását követően a Ford Mustang az Egyesült Királysággal kapcsolatos.
A vadonatúj hatodik generációs modell, amelyet itt a saját stúdióképeinkben feltártak, debütált a Detroiti Home Autószalonon, mielőtt az Egyesült Királyságban eladásra került volna a jobb oldali hajtásban 2015 elejétől.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Még nincs hivatalos szó a Mustang áron, de számíthat arra, hogy a négyhengeres EcoBoost modell körülbelül 30 000 fontról indul, a V8 modell pedig 5000 fontba kerül.
• Ford hírek és vélemények
Mark Fields, a Ford COO, a Mustangot „érzelmi kapcsolatnak a Ford márkával” nevezi, és feladata, hogy növelje a vállalat észlelését Európában. Azt is akarja, hogy ezt „hiteles sportautóként” tekintsék Európában, és a mérnökök szabadon beismerik, hogy a BMW M3 Coupe és még a Porsche 911 kedvelőivel szemben összehasonlították.
És ezúttal a körüli küzdelem esélye lehet, köszönhetően az alváz néhány fő felülvizsgálatának. A Gone a jelenlegi autó élő hátsó tengelye, amelyet sokkal kifinomultabb, teljesen független multi-link felfüggesztéssel cserélnek-ami a Mustangnak sokkal ültetettebbnek érzi magát, miközben javítja az utazási minőséget is.

Leave A Comment