A független tesztek feltárják a legfinomabb és a legrosszabb dízel járműveket a NOX -kibocsátásokhoz

Független nitrogén -oxid -kibocsátási tesztek feltárják, hogy a vizsgált dízel járművek mindössze 30 % -a átadja az új valódi vezetési kibocsátási (RDE) jogszabályokat. 2017 -től.
Az Euro5 és az Euro6 dízel, a benzin, valamint a hibrid járművek százai százai ellenőrizték, és osztályozták az általuk kibocsátott NOx gramm / km -es grammok alapján. A nemrégiben közzétett Equa Air, a kibocsátási analitika által készített Equa Air Kiválóindex mindössze hét Euro6 dízelüzemből áll, 62 -ből kapta a besorolást (0,08 g/km NOX -t, valamint az új jogi korlátok belsejében).
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Ezenkívül három helyen b – 0,08 -tól 0,12 -ig, valamint az EU 2021 -es toleranciáján belül. Kilenc sokkal több pontszámú C fokozatot (0,12-0,18)-csak az EU engedélyezett korlátaihoz is elegendő, mint 2019.
• Sok költséghatékony autó
A közelmúltbeli dízelkibocsátási problémák ellenére a VW Group a legjobban az Audi A5, a Skoda Superb, a Volkswagen Passat, valamint a Sciroocco-val tett néhányat. A BMW 3 sorozat szintén A osztályt szerzett, míg a 2 -es sorozatot B -ként helyezték el.
A legrosszabb Euro 6 dízelüzemű ellenőrzött dízelüzemek voltak a Ssangyong Korando, a Fiat 500X, valamint a 2013 -as Audi A8, amely mindegyike H osztályozást kapott. Ez megegyezik a törvényes korlátozás több mint 12 -szerese.

Leave A Comment