Dízel -értékesítés a használt autópiacon

növekszik, míg az új autóvásárlók elárulják a dízelolajat, úgy tűnik, hogy a használt autók számára vásárló költségtudatos sofőrök tartják a hitet az egykor kedvelt üzemanyaggal. Az új dízel autó-értékesítés az elmúlt hónapokban 24 % -kal esett vissza, de a maradékértékek küldése messze a zuhanás után a szerény dízelüzemű motorok iránti kereslet növekszik a használt piacon.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A motorgyártók és kereskedők Társaságának 2018 második negyedévében kiadott adatok azt mutatják, hogy a gazdasági bizonytalansággal szemben a használt gépjármű -értékesítést tartják.
• A legjobb dízel autók eladó
Több mint kétmillió használt autót értékesítettek az idén a negyedik negyedévben, ami mindössze 0,4 % -kal esett vissza, szemben a 2017 -es azonos időszakban.
A használt dízel autó eladások 3,2 százalékkal emelkedtek a legutóbbi adatokban, 898 573 eladással. A használt benzinértékesítés 3,3 százalékkal esett vissza, de az alternatív üzemanyag és az elektromos autók iránti kereslet sokkal több mint egynegyedével emelkedett. Ennek ellenére az összes alternatív üzemanyag -értékesítés még mindig alacsony volt a 26 832 -nél, ami tükrözi az új erőátviteli technika korlátozott rendelkezésre állását a használt piacon.
“Félelmetes látni, hogy a használt autóipar robusztus egészségi állapotban marad, mivel az autósok kihasználják az új iparból kiszűrő izgalmas, modern modelleket – ideértve a legutóbbi alacsony kibocsátási dízelolajat és az alternatívan táplált járműveket is” – mondta Mike Hawes, az SMMT vezetője. –
„Ugyanakkor, mivel a használt értékesítés annyira szorosan tükrözi az új autópiacot, az elkövetkező hónapokban néhány hűtés várható. Mivel a flotta megújítása a leggyorsabb módszer a levegőminőség javítására és a CO2 csökkentésére, nagyobb szolgáltatásra és fogyasztói bizalomra van szükségünk, hogy mindkét piac mozgását megtartsuk.
Kapna egy használt dízel kocsit? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben …

Leave A Comment