„Az autópályákon történő vállalkozásnak lehetővé kell tenni a Lane Hoggers kezelését”

A beszélgetésre szükségünk van. Amellett, hogy a vita megfelelőnek, felnőttnek kell lennie egy tabu témában – ezáltal a mindennapi, jogi normák vállalkozása az Egyesült Királyság autópályáin. Nem, ez nem tesz egy ilyen ötlet azonnali támogatójává. Nem bánom azonban, hogy beismerem, hogy úgy érzem, hogy az idő megjelent, amikor új olyan jogszabályokra gondolunk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy átadjuk a lassan mozgó autókat-különösen a makacs, látszólag mozgathatatlan, nyilvánvalóan immunrendszeri védelemről szóló középső sávos disznók- kívülről és belülről is.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Probléma Elsődleges Az, hogy nincs elegendő webes zsaru a Lane Hogs hatóságok számára. Amellett, hogy sajnos monetáris és egyéb okokból is, pontosan így fog maradni.
• Mi az a bölcs autópálya? Speed ​​Kamerák, a webes forgalom adminisztrációja, valamint a nehéz felhasználás magyarázata
Egy másik probléma az a módszer, amelyet a leggyorsabb autópályáinkon használunk, csak nem működik. Mi egy kis ország vagyunk, amely alulteljesült a szállításban. Ez minden alkalommal, amikor fellendítő népesség, valamint általában egészséges gépjármű -értékesítés van. Eredmény? Ellenőrizzük a webes forgalmi sűrűségeket, hogy az Európa szárazföldi és Észak -Amerikában az autósok többsége nem szenved, a szerencsés lelkek.
Egy másik fő kérdés az, hogy nem használjuk az autópályáinkat olyan sikeresen, amennyire csak tudtunk, valamint a gyűlölt sertők, elsősorban a felelősek. Nem felháborító, hogy egy szabadon folyó autópályán egy 70 mph-os autós, aki a belső sávot elfoglalja, és egy 60 mph-os hajvaszt el akar lépni a középső sávban, az első sávról a kettőre, majd a háromra kell lépnie, mielőtt megfordítja az eljárást Amellett, hogy visszatérnek a jobb területükre a Lane One -ban?

Leave A Comment