Használt gumiabroncs-botrány

használt ruhák ooze retro varázsa, de a részben viselt gumiabroncsok nem. Igen, általában piszkos olcsó-négy új gumiabroncs bármi, akár 1000 fontba kerül, tehát aligha váratlan, hogy az autósok becslések szerint négymillió részben kopott gumiabroncsokat vásárolnak, és ezt a számlát átlagosan felére csökkentik. Bizonyára alku? nyilvánvalóan nem.
Az Auto Express egyesítette erőit a Tyresafe kampánycsoporttal, hogy megvizsgálja ezen vágott árak eladásait és állapotát az Egyesült Királyságban, és rémült volt az, amit találtunk. Vizsgálatunk egy virágzó fekete piacot tárt fel illegális és bizonyos esetekben a halálos gumiabroncsokat az akaratlan, készpénzre szoruló családoknak.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Ezek a részben viselt gumiabroncs-eladók azonban nem titokban értékesítik-elfoglalt főutcákon vannak, és termékeiket az egész interneten vakolták. Emellett a nagynevű aukciós helyszíneket is, például az eBay-t.
Tehát nem hibáztatnád azért, mert azt gondolnád, hogy a részben viselt gumiabroncsoknak biztonságban kell vásárolniuk és illeszkedni a családi autójához. De tévedsz. Közös vizsgálatunk részeként a Tyresafe 50 részben egy véletlenszerű mintát vásárolt-félig online, felét a Midlands-i főutcai eladóktól-, majd megvizsgálta őket a bázison.
Ted Foreman független gumiabroncs -szakértő – akinek a feladata a mikroszkóp alá helyezése volt – gyorsan elmondta nekünk, hogy mindannyiunknak még az egyik nem is törvényes. Európával ellentétben az Egyesült Királyság szigorú iránymutatásokkal rendelkezik a részben viselt gumiabroncsok értékesítésének feltételeire. Az 1994. évi gépjármű -gumiabroncsok (biztonsági) irányelvekről szóló törvény – a fogyasztóvédelmi törvény része – diktálja a gumi elfogadható javítását, futófelületének mélységét és általános állapotát.

Leave A Comment