A teljesen új Kia Xeed Crossover: Az Egyesült Királyság árai felfedték

A KIA a vadonatúj XECTE CRASSOVER árképzési információkat fedte le. A Mercedes GLA vágási árának alternatívájaként forgalmazva, most már megvásárolható, az árak 20 795 fontotól kezdve. Az első szállítás várhatóan ez év szeptemberéig érkezik.
A XECE a KIA CEED család negyedik tagja, csatlakozva a meglévő ötajtós ferdehátúhoz, a Sportswagon Estate-hez és a Főfékhez. A Stonic és a Sportage között a tartományban való ülésre kifejlesztett XECE -t a KIA magyarázza, mint egy crossover segédgépjármű (CUV).
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb kereszteződések és kis SUV -k
Az egyetlen alkatrész, amelyet a CEED nyílásból vittek át, az első ajtók; Minden más testpanelt átalakítottak. A KIA új LED fényszórókat és egy sokkal népszerűbb rácsot adott hozzá, amelynek alacsonyabb levegő -bevitele van, hogy az X -et megkülönböztetett megjelenést biztosítsa a tartományon belül. Ugyanaz a hátsó részen, ahol az új hátsó lámpák és a merészebb testpanelek megjelölik.
23

A tengelytáv ugyanolyan marad, mint a nyílás 2650 mm -en, de összességében 85 mm -rel hosszabb. Az Xeute’s Ride Magasság és a tetővonal szintén 42 mm -rel, illetve 43 mm -rel nőtt. A csomagtartó 31 liter nagyobb, mint a CEED nyílásban lévő ON 426 literrel-ez kissé lefelé van a térben egy Mercedes GLA és a Volkswagen T-ROC felett. A hátsó pad leengedése, amely 40:20:40 feloszt, a teljes poggyász -teret 1378 literre növeli.

Leave A Comment