Megemlékező kis Paddy Hopkirk bevezetése

Ez az új kis Paddy Hopkirk kiadás. Ez a Cooper háromajtós ferdehátú korlátozott kiadású verziója, amely tiszteletben tartja mind a hagyományos Monte Carlo-díjas 1964-es kis Cooper S-t, mind az északi írot, aki pilóta.
A Special Edition Design rendelkezik a periódus ihlette stíluscsípésekkel, valamint a Paddy Hopkirk kiváló minőségű alkatrészekkel. A termelés mindössze 100 példára korlátozódik, mindegyik rendszer 27 405 font kezdőköltséggel rendelkezik. Az első szállítás várhatóan ez év novemberében jelenik meg.

Paddy Hopkirk, valamint a Monte Carlo Rally -t nyert kicsi

A Mini legszembetűnőbb stílusmódosítása az új livery, amelyet az üzleti államok a Hopkirk versenynyertes rally autójának kortárs értelmezése. Ez egy chili piros alaprétegből, egy fehér tetőből, valamint az ajtókra nyomtatott 37 -es számú kiindulási számból áll. A festék kiegyensúlyozása érdekében a Small cserélte az autó külső fényes munkáját a fényes fekete pótlásokra.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Van egy friss, 17 hüvelykes John Cooper Works könnyűfém kerekek, valamint egy pár rácsra szerelt ködlámpa, valamint egy egyedi Hopkirk jelvény, amely az autó C-oszlopához van rögzítve. A köteg egy egyedi versenycsíkkal fejeződik be a mini motorháztetőn, amely mind a versenynyertes hagyományos, mind a Hopkirk aláírását tartalmazza.
6

Belül a vásárlók kapnak egy Alcantara-triMed John Cooper sportok kormánykerékét, zongora fekete burkolatát, hántolatlan hopkirk márkájú futófelületeket, valamint egy egyedi utasoldali műszerfal panelét, amelyet Hopkirk aláírása tartalmaz. Az alapvető autó 8,8 hüvelykes infotainment rendszere szintén átkerül a Special Edition modellre, támogatást nyújt az Apple CarPlay számára.
Pontosan ugyanaz a turbófeltöltős, 2,0 literes négyhengeres benzinmotor hajtja, mint az alapvető Cooper S, amely 189 lóerős és 280 nm nyomatékot hoz létre. A motor 0–62 mph-t 6,8 másodperc, valamint a 146 mph maximális sebességet biztosít-valamint a vásárlóknak lehetősége van egy hatsebességű kézikönyvre vagy egy hét sebességű kettős tengelykapcsoló-automatikus sebességváltóra.
Mit csinálsz az új kicsi Paddy Hopkirk kiadásból? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave A Comment