A Toyota feltárja, hogy az új, ember által vezérelt T-HR3 robot a világűrben

felhasználható, a Toyota kiállította technológiai bátorságát egy új robot, a T-HR3 bemutatásával. A harmadik generációs humanoid robotot úgy tervezték, hogy létfontosságú segítséget nyújtson különféle környezetekben – például kórházakban vagy világűrben.
Fontos szempont, hogy a T-HR3 egy „fő manőverező rendszer” (MMS) vezérelhető, amely a felhasználó testéhez rögzített hordható vezérlőkből származik. Ez számos lehetséges alkalmazást biztosít a gépnek, amely elképzelhetően kiterjedhet az orvosi eljárásokra, az űrutazásra vagy akár az autó megtisztítására egy hideg napon.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Amit a robot lát, visszajuttatja azt a személyt, aki fejhallgatón keresztül vezérli, így a felhasználó értelmezheti a veszélyes környezetet – például egy radioaktív üzemanyag -dumpot vagy egy havas Berkshire -autópályát -, és a robot sikeres eredményre könnyen manipulálhatja.
• Vezető nélküli autók: mindent, amit tudnod kell
A robotnak 29 testrésze és 16 vezérlőrendszere van az MMS-en belül, ami hihetetlenül életszerű mozgástartományt eredményez. Még egyszer, mozgásának hihetetlenül pontosnak kell lennie, mivel a T-HR3 követi a korábbi robotokat, amelyeket hangszerek lejátszására fejlesztettek ki.
A Toyota által kiadott promóciós videóban a T-HR3 látható, hogy felveszi a labdát és a LEGO épületét, amelyet az erő visszajelzések használata tesz lehetővé. Egy olyan rendszer, amely megismétli az objektum és a robot keze közötti interakciót, visszaadja azt a korábban említett hordható vezérlőkhöz, és úgy érzi, hogy a felhasználó úgy érzi, mintha valóban kölcsönhatásba lépnek az objektummal.
Sajnos még nem említik, hogy a T-HR3 mennyibe kerülne, nem is beszélve arról, hogy a nyilvánosság számára elérhetőek-e. Tehát egyelőre egyedül kell tartania az autó karbantartását.
Segít-e a Toyota T-HR3 közelebb hozni minket az egész emberiség biztonságosabb világához, vagy az ítéletnap felé vezet minket? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben …

Leave A Comment