A Fiat 500, valamint a Panda 2020 -ban

úgy néz ki, mint ez a Fiat a Királyi Művészeti Főiskolával, valamint a feladatokkal foglalkozó gyakornokokkal úgy tervezte meg, hogy a Fiat Panda, valamint a Fiat 500 megjelenik az évben 2020. Az 51 bejáratból 10 nyertest választottak ki, és azok, akiknek sikeres alkotásaik agyagtervekké váltak, és fizetett gyakorlatokat kínáltak a Fiat Centro Stile -nél.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Fiat 500 áttekintés
A hallgatóknak a jármű különböző területeit a felfedezéshez, például a belső, a külső, az interaktivitást, a digitális felületeket és a fenntarthatóságot, azonban a Fiat alapvető stilisztikai tulajdonságainak nem figyelmen kívül hagyták.
Az ötletek tartalmaztak egy radikális látást a Fiat 500 külső stílusán, amelyet „vidáman felelőtlennek” neveznek, valamint egy innovatív nézetet a Panda belsejében, a Panda Hub -nak nevezett, tapsolt az „innovatív modularitásáért”.
• Fiat panda áttekintés
A alkotásokat Lorenzo Ramaciotti (a világméretű Fiat-Chrysler vezetője), Andreas Wuppinger (EMEA Style Fiat), a vezető tervezők, az oktatók és a Királyi Művészeti Főiskola személyzete mellett ítélték meg.
A 10 nyertes négy napot tölt Torinóban, ahol megfigyeljük az agyagmodellekbe kidolgozott koncepcióikat, majd kiállítják őket a Királyi Művészeti Főiskolán. Ilyen volt a projekt sikere, a Fiat ellenőrizte, hogy az új évben ismét elvégzi a stíluskutatási tanulmányt.

Leave A Comment