Az autósok évente 71,5 millió fontot fizetnek a gépjármű -biztosítási lemondási díjakban

Az Egyesült Királyságban a gépjárművezetők évente összesen 71,5 millió fontot fizetnek a gépjármű -biztosítási lemondási díjakban, az új adatok felfedték.
Az Egyesült Királyságban működő járművezetők évente mintegy 1,3 millió gépjármű-biztosítási kötvényt vonnak le, az adat- és technológiai szolgáltató, a LexisNexis kockázati megoldások szerint, míg a CUVVA rövid távú biztosítási szolgáltatója szerint a biztosítók átlagos lemondási díjat számítanak fel 55 font.

A gépjármű -biztosítási cégeknek lemondniuk kell a díjakról, és meg kell engedniük a késleltetett kifizetéseket – mondja a Watchdog

Ez a díj 155 fontra emelkedhet, ha a sofőr telematikai politikán van, és egy fekete dobozt el kell távolítania autójukból. A díjak általában akkor vonatkoznak, ha a házirendet a 14 napos hűtési ablakon kívül törlik, de az ezen időszakon belüli törléseket is szankciók is alá lehet vetni. Számos biztosító 25 GBP törlési díjat kínál az időszakon belül, mielőtt az ablakon kívül 50 fontra növeli.
Biztosító
Díj 14 napos hűtési időszakon belül
Díj a 14 napos hűtési időszakon kívül

Cuvva
£ 0
£ 0

NFU kölcsönös
£ 0
£ 0

Héja
£ 0
£ 45

Közvetlen vonalon
£ 0
£ 48.16

Axa
£ 0
£ 52.50

Aviva
25 £
50 font

Több mint
25 £
50 font

Saga
25 £
50 font

Admirális
25 £
£ 55

Ravaszi
25 £
£ 55

Elefánt
25 £
£ 55

Elhelyez
£ 26
60 font

Sheila kerekei
£ 26
60 font

AA
£ 28
£ 58

Lv =
£ 0
40 font

A CUVVA azt állítja, hogy sok járművezető nem ismeri a gépjármű-biztosítási kötvény közepes időtartamának törlésének vagy kiigazításának költségeit, és azzal vádolja a főbb biztosítókat, hogy elrejtik a díjakat a kötvény megfogalmazásában és a járművezetők kifogásában.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A járművezetőknek javasoljuk, hogy kérjék meg a biztosítási szolgáltatókat a kötvényhez kapcsolódó összes további költség és díj listájáról, mielőtt kiszabadítják. Érdemes szem előtt tartani azt is, hogy a rugalmasabb havi politikák megkönnyíthetik a feltételek kiigazítását, de az éves politikák összességében olcsóbbak lehetnek.
Freddy MacNamara, a CUVVA vezérigazgatója elmondta: „A biztosításnak radikális átalakításra van szüksége. A biztosítóknak átláthatónak kell lenniük az általuk felszámított díjakkal kapcsolatban, és a termékeknek kielégíteniük kell az ügyfelek igényeit.
„Az Egyesült Királyság sofőrök milliói vannak egy szikla és a kemény hely között. Az éves gépjármű -biztosítási szerződésekbe vannak zárva, mivel nincsenek életképes alternatívák, és akkor büntetik őket, ha körülményeik megváltoznak, és korán véget vetnek a kötvénynek. ”
Tudja meg, hogy a BMW, a Tesla és a Mercedes tulajdonosai miért veszélyeztetik a magasabb biztosítási díjakat …

Leave A Comment