„A Honda átvétele katasztrófa lenne”

A világméretű Motorsports színpadon vezető vállalkozás a Summertime 2021 legelső első napjaiban? Ha egyet kellene választanom, akkor Honda lenne. Most a legjobban a tisztességtelen egészséggel jár, élvezve azt a sikert, amelyet még nem kóstolt meg, mert Ayrton Senna számos Forma -1 címet nyert, miközben a szabadidejében hasonlóan úttörő bemutatóterem és teherautók, például a Honda NSX létrehozása. Micsoda srác.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A szél három évtizeddel, valamint a nagy idők visszatért. Egy Honda-alapú F1 autó és teherautó nyerte meg a legendás Monaco Grand Prix-et; Max Verstappen, a srác, aki vezette, a 2021 -es sofőr rangsor tetején ül, Lewis Hamilton előtt; valamint a Red Bull Racing Honda csapata a legfontosabb a konstruktorok asztalában.

F1 Road autók: A 2021 -es Formula One csapatok teljesítményű autók és teherautók teszteltek

Semmi sem sokkal jobb, mint a technikailag tehetséges, túl szerény, általában rejtélyes Honda esetében. Most a legjobb, ha a háztetőkből sikoltoznia kell annak eredményeire. Ugyanakkor látom, és azt is hallom, hogy semmit sem hallok arról, hogy visszatért a tetejére. Miért ne a legkevésbé a „Good elegendő Max számára, hogy vasárnap vezethessen … akkor nagyon jó ahhoz, hogy hétfőn vezessen” üzeneteket, valamint a bemutató képeket, valamint a leendő Honda -ügyfeleket?
Míg a közúti kocsik témája, a Honda E kivételével, a termékek nem tűnnek vonzónak. A cég stílusirányításának javítását, valamint ki sokkal jobbat kell tennie, mint Julian Thomson, aki most már elérhető, és a Jaguar stílusvezetőjeként áll meg?

Leave A Comment