Használt BMW 2-es sorozat (MK1, 2014-2021) Review

ítélet
Függetlenül attól, hogy a teljesítményre vagy a gazdaságra összpontosít, van egy BMW 2-es sorozat az Ön számára, a Frugal 218D-től a szuperkocsi-csalikig az M235I és az M240I-ig. Bármelyik variáció a vásárolt témában, kap egy autót, amelyet jó vezetni, gyönyörűen épített és élesen stílusú. Noha a No 2-es sorozat a praktikus szempontból ideális családi autó, mind a Coupé, mind a Couperible Editions sokkal használhatóbb, mint gondolnád, mert a BMW nem próbálta a 2-es sorozatot ötülésessé változtatni. Ha valóban szüksége van valami extra helyre, akkor a 4 -es sorozatú kupé és a kabrió jobban megfelelhet. De ha egy kompakt, sportos autó után áll, amely hangsúlyozza a stílust és a vezetési élvezetet, akkor a 2 -es sorozat valószínűleg bejelöli ezeket a dobozokat és még sok minden mást.
Melyiket kellene vásárolnom?
A legjobb BMW 2 -es sorozat az üzemanyag -fogyasztáshoz: 218d SE
A legjobb BMW 2 sorozat felszerelésekhez: 218i M Sport
A legjobb BMW 2 -es sorozat a teljesítményhez: M240I

Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Nincs rossz választás – az összes motor erős és takarékos -, de inkább egy autót választunk, mint a kézikönyvet, mert a sebességváltó olyan jó. Vásároljon egy 220D XDrive -t, és automatikusan kell lennie.
A belépő szintű SE vitathatatlanul a legjobb kivitel, mert inkább a kényelemre, mint a sportosságra összpontosít. Ennek ellenére továbbra is 17 hüvelykes ötvözetekkel, klímaberendezéssel, DAB rádióval, 6,5 hüvelykes színes kijelzővel, fűtött ajtó tükrökkel, hátsó parkolóérzékelőkkel és automatikus fényszórókkal rendelkezik.
A sportnak még mindig csak 17 hüvelykes kerekei vannak, de hozzáadható sofőr üzemmódokat, sportosabb díszítést adnak belülről és kívül, valamint a környezeti kabin világításával. Az M Sport Spec 18 hüvelykes kerekeket kap, fekete fejléc a kupén, a Bodykit, a Sport felfüggesztés és a Xenon fényszórók.
Mik az alternatívák?
A 2 -es sorozat nagyon kevés közvetlen riválissal rendelkezik. Konvertálható formában létezik az Audi A3, valamint a VW golf, bogár és EOS.
Míg az A3 megbízható rivális, a bogár és az EOS különböző piacokra irányul, és a golf között van. Míg a BMW 2+2-es konfigurációval rendelkezik, a piacon lévő összes többi kabrió nagyobb autók vagy csupán két ülés.
Coupe -ként a 2 -es sorozatban kevés rivális is van. A legközelebb az Audi A3 szalon és a Mercedes CLA, míg az Audi TT és a Porsche Cayman ferdehátúak. E kettő utóbbi sokkal költségesebb, de érdemes kinyújtani, mert fenséges vezetni. A VW Scirocco egy hasznos nyílás, amely jó értékű, nagyon használható és agilis, ha nem is olyan éles, mint a BMW.

BMW 2 sorozatú kabrió vs Audi A3 Cabriolet
Koronáztuk az Audi A3 Cabriolet legjobb kabrióját a 2014-es új autós díjunkon, tehát ez nehéz kihívás volt az akkori új BMW 2 sorozatú kabrió számára. Noha tetszett a BMW tűzerő és a nagyobb csomagtartó, a 2 -es sorozatú kabrió nem nyújtott elegendőnek az Audi széles vonzerejének. Olvassa el a teljes tesztet …
BMW 2 sorozat VS Coupe riválisok
Nem volt ilyen probléma a BMW 2 sorozatú kupé számára, amikor a Peugeot RCZ -vel és a Volkswagen Scirocco -val szembesült. Éles kezelése, nagy kabinja és erős finomítása együttesen látta a riválisainak kihívását, a keltezett Scirocco pedig a harmadik helyen maradt. Olvassa el a teljes tesztet …

Leave A Comment