Az új Nissan Primastar és az Interstar Panel Panel Delans

a Nissan fellendítette a Van Range-t, és elindította a közepes méretű NV300 és a nagy NV400 panelek frissített verzióit. A két új modell ma Primastar és Interstar néven ismert, és számos stílus- és technológiai csípést tartalmaz.
Ez a két új kisteherautó csatlakozik a Nissan teljesen új, kompakt kisteherautójához, az úgynevezett Townstar-hoz, a japán márka frissített haszongépjármű-felállásában. A Nissan új Peugeot partneri riválisának riválisa elérhető benzin- vagy tiszta elektromos erővel választható, és a cég új zászlóshajója, az Ariya ihlette stílusa.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az NV400 -hoz képest az Interstar stíluscsípése kevés és messze van, bár a Nissan több járművezetői segítségnyújtási rendszert vezetett be. A frissítések magukban foglalják a vak pontok megfigyelését és a fényszórók automatikus, nagy fényszóró funkcióját.

Az új Nissan Townstar panel furgon benyújtott benzinnel és elektromos hajtóművekkel

A Nissan különféle alvázkonfigurációkat kínál az Interstar-on, beleértve a panel kisteherautóját, az alvázfülkéket és a platformfülke-változatokat, valamint a gyári konverziók széles skáláját, például a Crew Cab, a Dropside Pick-up és a Tipper teherautó-változatokat.
Az Interstar motortartománya is ismerős, a motor felépítésével egy 2,3 literes négyhengeres dízelegység köré tartó turbófeltöltéssel járó egység középpontjában áll-bár a Nissan az energiatermelések számát hatról hétre növelte egy új, 108 lóerős belépő szintű változat mellett. Az Interstar felállás legerősebb motorja 178 lóerővel rendelkezik.

Leave A Comment