A Seat Leon Sports Styling Kit már elérhető

Seat bemutatta a Sports Styling Kit a Leon ferdehátúhoz. A barcelonai spanyol gyártó Design Studio -ban készített csomagban egy új elülső lökhárító, oldalsó küszöb, tetőfedő rendszer spoiler és hátsó lökhárító kontrasztos fekete diffúzorral rendelkezik.
A szokásos ötajtós és háromajtós LEON SC-n elérhető, a Sports csomag a család nyílásának sokkal izmosabb képet ad, így hasonlít a tartományi tetejű CUPRA modellhez. A készlet elkészült egy iker-kimerítő csövekkel és 19 hüvelykes könnyűfém kerekekkel, amelyek fekete vagy ezüstben kaphatók.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A csomag funkciói külön -külön is kaphatók – első lökhárító (1500 font), hátsó lökhárító (975 £), hátsó tetőfedő rendszer spoiler (£ 399), oldalsó szoknyák (645 £), iker sport kipufogógáz (£ 480) és könnyűfém kerekek ( £ 999). Az árak változatlanok maradnak-e a három vagy ötajtós modellekhez.
A motor opciói mindkét modellnél elindulnak az 1,2 literes TSI motorral, amely 104 lóerővel rendelkezik. A benzin felépítését 138 lóerős 1,4 TSI és 177 lóerő 1,8 TSI fejezi be. A dízel opciók 104 lóerős 1,6 TDI és sokkal erősebb 148 lóerő -2,0 TDI alakúak. Minden motor párosítható kézi sebességváltóval vagy DSG automatikusval. A Leon tartomány ára 15 370 font.

Leave A Comment