A Peugeot Citroen Boss arra törekszik, hogy elkerülje a további Vauxhall munkahelyi veszteségeket az Union

találkozó során. Ez integrálja a brit márkát a vállalati portfóliójába.
Az Unite Union főtitkára, Len McCluskey elmondta, hogy a PSA vezérigazgatójával, Carlos Tavares -szel folytatott találkozó „konstruktív” volt, és Tavares megismételte a vágyát, hogy ne zárja be az Egyesült Királyság gyárait.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A PSA -kibocsátási szonda kiderül, hogy az 1,9 millió autók csalárd szoftverrel rendelkezhetnek
McCluskey elmagyarázta a PSA vezetőjét, „az UNITE -vel való együttműködésről is beszélt az Egyesült Királyság jövőbeli műveleteinek útitervének elkészítéséről”.
A tárgyalásokat követően a PSA nyilatkozatot tett közzé, amelyben a társaság „javasolta az Unite Union-val való együttes-építkezés elvét, hogy meghatározza az ütemtervet az Egyesült Királyságban a Vauxhall gyárak ipari teljesítményének újjáépítésére, ésszerűen, ésszerűen, ésszerűen, ésszerűen módja. ”
Ezek a legutóbbi találkozók a Vauxhall Ellesmere Port Factory -ban a munkahelyi veszteségek két fordulóját követik, 650 önkéntes elbocsátást jelentettek be az előző hónapokban.
2018 elején bejelentették, hogy a Vauxhall Ellesmere Port Plant további 250 munkahelyi veszteséget fog látni, miután tavaly októberben bejelentették, hogy a gyár 400 munkahelyet fog megtenni. A Brit Marque új tulajdonosa, a PSA Group, a Vauxhall Astra gyártásának két műszakról 2018 elején mozgatja.

Leave A Comment