A Skoda feltárja a jövőbeni EV-k célpontjait, valamint a Linked Services

a Skoda feltárta a jövőbeli EV modelljeinek célpontját, a következő generációs infotainment rendszerének első áttekintése mellett.
A Skoda összekapcsolt jövőjéről szóló szemináriumon, Dr. Guido Haak, a Skoda termékmenedzsment vezetője kijelentette, hogy mivel a belső égésű motor nem képes kielégíteni az EU -kibocsátási célokat, az elektromosítés elkerülhetetlen a márka számára – valamint hogy a Vision E ötlet egy ötletre utal a Jövőbeli gyártási járművek a VW Group új elektromos jármű platformján alapulnak.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb elektromos járművek eladó
Ugyanakkor nehézségekbe ütközik az ügyfelek beszerzése az autók beszerzéséhez, valamint felsorolta a specifikációkat, amelyekre a márka a legelső EV -k számára törekszik.
A tőzsdei jegyzés a Skoda előzetes EV járművek előzetes futtatásához 140 lóerő és 300 lóerő teljesítményét jelzi, a legerősebb minták 0-62 mph-t kezelnek hat másodperc alatt, valamint a legfeljebb 112 mph sebességet. Mind a hátsó, mind a négykerék-meghajtó hajtóművet javasolták.
A valódi világban a 250–373 mérföld (400-600 km) különféle célpontja a márka számára, beleértve a gyors töltésű képességeket is. Az 560 liter csomagtartási terület egy újabb stat, amelyet a Skoda biztosít az EV -k számára, valamint a kapcsolódó járműszolgáltatásokkal, valamint a szabványos motorokkal rendelkező járművek melletti versenyköltség.
A bemutató szintén magában foglalta a Skoda következő generációs infotainment rendszerének áttekintését, egy nagy, nagy képernyővel, amely az elsődleges központi szakaszon kívül mindkét végén tartalmazza az adatokat. A belső tér utazó oldalán lévő járműben látható, egy második nagy képernyővel a kormánykerék mögött, valamint egy középkonzollal, tabletta-szerű felületgel.
Új digilab projekt
A Skoda szintén egy olyan jövőbe fektet be, amely nemcsak a járműveket, mint termékeket szállít, ugyanakkor szolgáltatásként is. Egy új Digilab gyermekvállalatot határoztak meg, mint a jövőbeni céljainak elérése érdekében, az új fejlődő csomópont mellett Izraelben.
Skoda kijelenti, hogy ügyfelei esetleg nem akarnak járműveket beszerezni a jövőben, ám még mindig követelik, hogy A -tól B -ig terjedjenek , az interneten kapcsolt szolgáltatásokon kívül.

Eksztatikus vagy Skoda jövőjéről? Értsük meg alább …

Leave A Comment