A Volkswagen XL1 ára az Egyesült Királyságban

99 000 fontból származik, a Volkswagen megerősítette, hogy az XL1 98 515 fontba kerül, amikor ősszel érkezik az Egyesült Királyságba.
Csak mintegy 200 termelési modellt készítenek a VW Németországban, a VW Osnabruck gyárában, körülbelül 30 példával a rendkívül hatékony plug-in hibrid az Egyesült Királyságba.
Noha az XL1 megvásárlása iránti érdeklődés továbbra is regisztrálható, a társaságon belüli források már jelentős érdeklődést mutattak.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az ilyen korlátozott futtatás által használt kizárólagosságon kívül a Volkswagen fellebbezése elsősorban a 313mpg hivatalos kombinált gazdasági értékre és mindössze 21 g/km CO2-kibocsátásra vonatkozik-ezáltal a világ sok hatékony folyékony üzemanyag-gyártó autója.
Ez részben a plug-in hibrid hajtóműnek köszönhető, amely egyesíti a kompakt 47 lóerős 800 cm3-es kéthengeres TDI dízelmotorot és a 27 lóerős elektromos motort. Az XL1 összesen 74 lóerőt küld a hátsó kerekekhez egy módosított hét sebességes DSG sebességváltó segítségével, 11,9 másodperc alatt elérheti a 0-62 mph-t, mielőtt maximálisan kiszáll egy elektronikusan korlátozott 99 mph-en. Alternatív megoldásként csak elektromos üzemmódban a kétülés 31 mérföldre rejthet, nulla helyi kibocsátást eredményezve.
A Volkswagen szintén keményen dolgozott a hatékonyság javítása érdekében, amennyire csak lehetséges, a lehető legtöbb súlyt-az autó alig egynegyedét acélból vagy vasból készíti, a szénszálakkal megerősített műanyagot használják a KerbWeight 795 kg-ra történő tartására.
Az XL1-et aerodinamikailag optimalizálták, egy szélcsatornával csiszolt „könnycsepp” alakot használva, amely magában foglalja a hátsó kerekeket, és látja a standard szárny tükröket, amelyeket kis kamerák helyettesítenek. Az ilyen előrelépések 0,189 húzási együtthatót eredményeztek-a Nissan GT-R-k 0,27-, ami nyilvánvalóan azt jelzi, hogy a 62 mph-os szinten csak 8,3 lóerővel lehet fenntartani egy szintű úton.
Lianne McKnight, a projektmenedzser szerint ez a technológia végül sok mainstream VW -re szűrődik, és az XL1 -et úgy írja le, hogy „példája annak az autó típusának, amelyet 15 év múlva vezethetünk”.

Leave A Comment