A Kia Stonic Mixx és a Kia Picanto Wave Special Editions

kiderült, hogy a KIA 2019 -re egy pár új speciális kiadású modellt mutatott be. A KIA Stonic Mixx és a Kia Picanto Wave már eladó, esztétikai csípéseket és extra készleteket adva.
Noha nem kifejezetten egy meglévő modellre épül, a Stonic Mixx ára megegyezik a közepes méretű 2-spec autóval. Ugyanazt a 118 lóerős 1,0 literes háromhengeres turbó benzinmotorot használja, és kézi vagy automatikus sebességváltóval kapható.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A mixx -et tiszta fehér festékkel és kontrasztos narancssárga tetővel jelöli. Belül vannak különálló fekete ruhák és ember alkotta bőrülések, megfelelő narancssárga ékezetekkel. A középső konzol és a központi infotainment képernyő szintén merész narancssárga burkolatot kap.
A Standard Kit tartalmaz 17 hüvelykes kerekeket, légkondicionálót, adatvédelmi üvegt és egy fordított kamerát, míg az Apple CarPlay és az Android CAR minden modellhez van felszerelve. Az árak 18 200 £ -tól kezdődnek; Az autó további 1000 font.
A Picanto Wave-t (11 985 GBP-től) állítólag a „napsütéses strandok és a kék ég” ihlette-égi kék festékkel és farmer stílusú ruhával és hamis bőr ülésekkel. Minden verzió a kipróbált és ellenőrzött 1,0 literes háromhengeres benzinmotort használja 66 lóerővel.
Minden autó 15 hüvelykes könnyűfém kerekeket kap, és mint a Stonic, minden Picanto-hullám légkondicionálóval, fordított videokamerával és egy hét hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik az Apple Carplay és az Android Auto segítségével. Ráadásul a vásárlók vezeték nélküli telefonos töltést és fehér díszítést kapnak az egész kabinban.
Mindkét autó megvásárolható, és minden modellnek a KIA hétéves/100 000 mérföldes garanciája van.
Melyiket részesíti előnyben, a Kia Stonic Mixx vagy a Kia picanto hullám? Mondja meg velünk a gondolatait az alábbiakban …

Leave A Comment